Μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων στο πανεπιστήμιο του Καΐρου

Μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων στο πανεπιστήμιο του Καΐρου Facebook Twitter
1

Μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων έξω από το πανεπιστήμιο του Καΐρου. Οι πρώτες δύο ήταν απανωτές και στοίχισαν τη ζωή σε ένα ταξίαρχο της αστυνομίας, ενώ άλλοι τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

Η τρίτη έκρηξη σημειώθηκε δύο ώρες αργότερα, την ώρα που στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες δημοσιογράφοι. Η κάμερα του euronews κατέγραψε πλάνα από τον πανικό που επικράτησε.

 

Οι επιθέσεις έρχονται λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πρώην αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων της Αιγύπτου, στρατάρχη Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, για την προεδρία της χώρας στις εκλογές του Μαΐου.

Ο ανταποκριτής του euronews, Μοχάμεντ Σεϊκιμπραίμ, μεταδίδει από το σημείο των επιθέσεων: «Στην καρδιά του Καΐρου, η φθίνουσα κατάσταση που επικρατεί στην ασφάλεια είναι προφανής. Αυτή θα είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τον επόμενο πρόεδρο της χώρας, που θα κληθεί να επαναφέρει την αίσθηση της ασφάλειας στους πολίτες που την έχουν μεγάλη ανάγκη».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Διεθνή / Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Ο Μάικι Μπρενάν εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των θεατών καθώς το τεράστιο κύμα έπεσε πάνω του στο διαβόητο σημείο για σερφ στο Shipstern Bluff
LIFO NEWSROOM
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Η Κάθριν ήταν 19 ετών όταν ως εργαζόμενη στα Harrods υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ - Περισσότερες από 150 γυναίκες έχουν καταγγείλει παρόμοιες εμπειρίες
LIFO NEWSROOM