Βραδινή «ανταρσία» του ΠΑΣΟΚ

Βραδινή «ανταρσία» του ΠΑΣΟΚ Facebook Twitter
0

Αλλαγές έφερε την τελευταία στιγμή η κυβέρνηση στο ν/σ για τις λαϊκές μετά την βραδινή αντίδραση του ΠΑΣΟΚ που απείλησε να το καταψηφίσει.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι το σύστημα διαχωρισμού παραγωγών και εμπόρων στις λαϊκές αγορές, θα προσδιοριστεί με υπουργική απόφαση εντός τριών μηνών, ενώ η κλήρωση θα ισχύσει μόνο για τις νέες άδειες. Επίσης θα υπάρξουν και πρόνοιες για τα δικαιώματα του προσωπικού που θα μεταφερθεί από τον Οργανισμό Λαϊκών Αγορών στις διευθύνσεις των περιφερειών.

Σήμερα το απόγευμα, θα διενεργηθεί ονομαστική ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου, την οποία ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ οι παραγωγοί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με συγκεντρώσεις και δωρεάν διανομή προϊόντων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας

Πολιτική / Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας- Τι αλλάζει

Δύο νέες διευκολύνσεις για όσους υποβάλλουν αίτημα συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα - Στη σύσκεψη εξετάστηκε και το νέο πρόγραμμα άτοκων δανείων «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»
LIFO NEWSROOM