Ανατρεπτικό καλοκαιρινό δελτίο καιρού

Ανατρεπτικό καλοκαιρινό δελτίο καιρού Facebook Twitter
0

Το καλοκαίρι πλησιάζει και φέτος προβλέπεται να είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ. Στους έντονους και χαρούμενους καλοκαιρινούς ρυθμούς, στην ανεβασμένη διάθεση, στην παραλία, τον ήλιο και το χορό, φέτος έρχεται να προστεθεί και ο Βραζιλιάνικος ρυθμός. Όλα αυτά παρέα με τα δημητριακά FITNESS® της Nestlé- πιστός σύμμαχος της γυναικείας γραμμής - και τη Μαίρη Συνατσάκη που θα σας προετοιμάσουν για να βγείτε στην παραλία πιο ανανεωμένες από ποτέ, χορεύοντας Samba!

Τα δημητριακά FITNESS® στρέφουν - όπως και όλoς ο πλανήτης - το βλέμμα τους στη Βραζιλία αλλά ταυτόχρονα και σε κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρήσει τη γυναικεία της γραμμή ενώ το διασκεδάζει. Το αποτέλεσμα είναι διπλό. Και μπαίνετε σε "ρυθμό" και βγαίνετε στη παραλία πιο ανανεωμένες και πιο κεφάτες από ποτέ, χορεύοντας Samba.

Πώς γίνεται αυτό; Καθημερινά, για δύο εβδομάδες, η Μαίρη με τη βοήθεια του Γιούρι Ντιμιτρόφ, σας θυμίζουν μέσα από το εναλλακτικό δελτίο καιρού ότι ο καιρός της παραλίας πλησιάζει, μέσα από σύντομα βίντεο με mini χορογραφίες Samba, βοηθώντας παράλληλα όλους τους ακροατές να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους. Στο τέλος κάθε χορογραφίας, οι δύο χορευτές ανακοινώνουν τη θερμοκρασία της ημέρας, χρησιμοποιώντας τα σώματά τους ως δείκτες!

Τα δημητριακά FITNESS® της Nestlé δε σταματάνε να εντυπωσιάζουν! Βρίσκουν πάντα ένα ευφάνταστο τρόπο για να συνδυάσουν την ισορροπημένη διατροφή και την καλλίγραμμη σιλουέτα με την διασκέδαση και την πραγματική απόλαυση. Κάπως έτσι οι φίλοι των FITNESS® για μία ακόμα φορά θα περάσουν αξέχαστα ενώ θα χαρίσουν το καλύτερο δώρο στον εαυτό τους. Υγεία και ευεξία!

Ο χορός άλλωστε έχει πολλαπλά οφέλη για τη σωματική υγεία και τη διατήρηση της γυναικείας γραμμής. Το μόνο που χρειάζεται, είναι μια μικρή ώθηση για να βρείτε το ρυθμό! Τα FITNESS® φροντίζουν γι’ αυτό και σας πάνε… χορεύοντας στην παραλία με τη Μαίρη! Μπείτε στην επίσημη σελίδα του Facebook και βγείτε στην παραλία πιο ανανεωμένοι από ποτέ!

Με τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® της Nestlé η διατήρηση της γραμμής γίνεται ένα ευχάριστο χορευτικό παιχνίδι. Απολαύστε τα αγαπημένα σας δημητριακά και διασκεδάστε χορεύοντας samba!

Χορέψτε για την υγεία σας!

Sponsored Post

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ