Τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Facebook Twitter
4

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τιμωρήθηκαν με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα της χώρας.

Ο αθλητικός δικαστής έκρινε ότι οι δημόσιες δηλώσεις τους μετά το 4ο τελικό του πρωταθλήματος, συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας τιμωρήθηκε για τον ίδιο λόγο με πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει για τις δηλώσεις των τριών χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον 10.800 ευρώ (σύνολο 40 χιλιάδες 800 ευρώ) για ρίψη κροτίδων, χρήση καπνογώνων, υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα από μερίδα οπαδών του και χρήση πυροσβεστήρα στη φυσούνα, ενώ τιμωρήθηκε και με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM