"Αν αυτό ήταν πέναλτι, να παίζουμε καλύτερα μπάσκετ"

"Αν αυτό ήταν πέναλτι, να παίζουμε καλύτερα μπάσκετ" Facebook Twitter
0

Την οργή του για τις αποφάσεις του ιάπωνα διαιτητή Νισιμούρα στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξέφρασε ο προπονητής της ηττημένης με 3-1 Κροατίας, Νίκο Κόβατς.

"Μιλάμε για σεβασμό, αλλά σεβασμός δεν υπήρχε. Δεν υπήρχε σεβασμός προς την Κροατία. Αν αυτό ήταν πέναλτι, τότε δεν χρειάζεται να παίζουμε ποδόσφαιρο πια. Ας παίξουμε μπάσκετ καλύτερα, είναι πραγματικά κρίμα" αναφερόμενος στη φάση που οδήγησε στο δεύτερο γκολ των Βραζιλιάνων.

"Ο διαιτητής είχε διαφορετικούς κανόνες για εμάς και διαφορετικούς για την Βραζιλία. Η διαιτησία αυτή είναι ντροπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο" προσέθεσε ο κροάτης ομοσπονδιακός τεχνικός.

Οι προπονητές της Βραζιλίας και Κροατίας μάλιστα παραλίγο να τσακωθούν στη συνέντευξη Τύπου όταν ο Κόβατς υποστήριξε πως "εκατομμύρια άνθρωποι είδαν ότι δεν ήταν πέναλτι", για να του απαντήσει εκνευρισμένος ο προπονητής της Βραζιλίας Φελίπε Σκολάρι: "Εκατομμύρια δεν είδαν πέναλτι; Ε, ο διαιτητής το είδε!" και συνέχισε "ο ρέφερι είναι πάνω από τους τηλεθεατές. Εγώ το είδα δέκα φορές και πιστεύω ότι είναι πέναλτι".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM