Για πρώτη φορά από το 1949 υψηλόβαθμος Κινέζος στην Ταιβάν

Για πρώτη φορά από το 1949 υψηλόβαθμος Κινέζος στην Ταιβάν Facebook Twitter
0

Για πρώτη φορά από το 1949, οπότε η Ταιβάν αποσχίστηκε από την Κίνα μετά τον πόλεμο Κινέζων εθνικιστών και κομμουνιστών, Κινέζος αξιωματούχος επισκέπτεται το νησί.

Πρόκειται για υψηλόβαθμο αξιωματούχο, τον διευθυντή του γραφείου Υποθέσεων Ταϊβάν της Κίνας Ζανγκ Ζιγιούν που θα επισκεφθεί την Ταιβάν μέσα σε τεταμένο κλίμα το οποίο δημιουργήθηκε λόγω εμπορικής συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών.

Ήδη κάτοικοι της Ταιβάν ετοιμάζουν διαδηλώσεις με αφορμή αυτή την επίσκεψη. Οι διαδηλωτές θεωρούν ότι η συμφωνία θα αυξήσει την επιρροή του Πεκίνου στην Ταιβάν ενώ η κυβέρνηση από την πλευρά της υποστηρίζει ότι θα ενισχυθεί η οικονομία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Διεθνή / Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Ο Μάικι Μπρενάν εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των θεατών καθώς το τεράστιο κύμα έπεσε πάνω του στο διαβόητο σημείο για σερφ στο Shipstern Bluff
LIFO NEWSROOM
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Η Κάθριν ήταν 19 ετών όταν ως εργαζόμενη στα Harrods υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ - Περισσότερες από 150 γυναίκες έχουν καταγγείλει παρόμοιες εμπειρίες
LIFO NEWSROOM