Weirdο ή Κάγκουρας;‏

Weirdο ή Κάγκουρας;‏ Facebook Twitter
0
Weirdο ή Κάγκουρας;‏ Facebook Twitter

Ο ιδανικός κόσμος του καθενός αποτελεί μια κόλαση για κάποιους άλλους. Επομένως, είτε το θέλεις, είτε όχι γίνεσαι ο αποκαλούμενος "παράξενος"- "περίεργος" της κάθε βλαχοεπαρχιώτικης παρέας. Ωστόσο, κανένας
πανικός δεν πρέπει να σε κυριεύσει. Μην ξεχνάς, πως οι Radiohead γίνανε διάσημοι, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι αφιερωμένο σε εσένα φίλε μου, και όχι για κάποιον ξυρισμένο, επιδειξία της τοπικής παραλίας. Κρυφά μέσα σου, θέλεις να του μοιάσεις, μα ο εγωισμός σου και αυτά που έχεις στο εσώρουχο σου σε κρατάνε στο σωστό μονοπάτι.

 

Ο λόγος που θέλεις να μεταμορφωθείς, είναι κυρίως για το γυναικείο φύλλο, που με τον καιρό μετατρέπεται σε κοινό ειδωλολατρίας. Διότι πρόκειται για λατρεία, κυρίες μου και όχι αγάπη.

 

Έχετε προσωποποιήσει τον έρωτα με Six Pack, δίχως να ενδιαφέρεστε για τα αληθινά χαρίσματα κάποιου. Επίσης, σημαντικό κριτήριο ωριμότητας και κομψότητας αποτελούν πλέον τα Likes που μπορεί να έχει κάποιος στην προσωπική του διαδικτυακή σελίδα. Για τον Θεό (Για ποιόν;!), είμαστε λογικοί;


Στην χώρα όπου ο έζησε ο Σωκράτης, μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του παγκόσμιου πνεύματος και
φιλοσοφικού στοχασμού, να μην έχουμε ως τιμής ένεκεν ένα ίχνος προσωπικής αξιοπρέπειας και σεβασμού.


Από την άλλη μεριά, είμαι ένα φιλελεύθερο άτομο, οπότε καθένας μπορεί να διατηρεί το στυλ του, (ναι, φάσκω και αντιφάσκω μερικές φορές), ωστόσο το κάθε στυλ πρέπει να είναι μοναδικό αλλιώς δεν λέγεται στυλ, ονομάζεται μόδα. Δηλαδή, αν ο Σωκράτης ζούσε στις μέρες μας, και δεν αποτελούσε μέλος κάποιας καγκουρίστικης ή Hipster παρέας θα τον αποκαλούσες Weirdο; Η κρίση του καθενός δεν πρέπει να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις κάποιου άλλου.

Άλλωστε, τα παραπάνω αποτελούν εικασίες ενός 21 χρόνου που προτίμησε την συντροφιά του πατέρα του και ενός μπουκαλιού τεκίλας, ανήμερα της γιορτής της μητέρας του Χριστού. Ανήμερα δηλαδή του κάθε πικραμένου για διασκέδαση. Καλή σας νύχτα και καλή σας μέρα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ