Οι Κινγκς αποσύρουν τη φανέλα με το Νο16 του Στογιάκοβιτς

Οι Κινγκς αποσύρουν τη φανέλα με το Νο16 του Στογιάκοβιτς Facebook Twitter
0

Οι Σακραμέντο Κινγκς αποφάσισαν να τιμήσουν το ταλέντο και προσωπικότητα του Πέτζα Στογιάκοβιτς αποσύροντας τη φανέλα του με το νούμερο 16 με το οποίο διέπρεψε στην ομάδα. Στις 16 Δεκεμβρίου μάλιστα στον αγώνα με τους Οκλαχόμα Σίτι θα γίνει και ειδική τελετή όπου η φανέλα θα ανεβεί ψηλά στην κορυφή του γηπέδου.

Ο Στογιάκοβιτς αγωνίστηκε στο Σακραμέντο για οκτώ σεζόν και κατάφερε να γίνει ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία των Κινγκς στα τρίποντα, ο πρώτος σε συμμετοχές και ο δεύτερος στο σκοράρισμα.

Ο ιδιοκτήτης των Κινγκς, Βιβέκ Ραναντιβέ ανέφερε: «Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς ήταν απολαυστικός και βοήθησε να βάλει στον μπασκετικό χάρτη την ομάδα μας. Αναγνωρίζουμε στο πρόσωπό του την ηγετικότητα και και τις πολύ όμορφες στιγμές που πρόσφερε στο κοινό των Κινγκς».

Οι Κινγκς αποσύρουν τη φανέλα με το Νο16 του Στογιάκοβιτς Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας αποφάσισε να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας και όχι με το Βέλγιο

Αθλητισμός / Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας αποφάσισε να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας και όχι με το Βέλγιο

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί απογοήτευση στους Βέλγους, οι οποίοι τον είχαν στις προοπτικές τους για το μέλλον, ωστόσο ο Καρέτσας δεν δίστασε να εκφράσει ξεκάθαρα την επιλογή του
LIFO NEWSROOM