Ο στρατός στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης

Ο στρατός στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης Facebook Twitter
3

 

Ο στρατός στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης Facebook Twitter

Στρατό έβγαλε στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης η τουρκική κυβέρνηση μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και διαδηλωτών που διαμαρτύρονται για τη στάση της Τουρκίας απέναντι στους Κούρδους της πόλης Κομπανί.

Από τις χθεσινές ταραχές σε διάφορες τουρκικές πόλεις έχασαν τη ζωή τους 19 άνθρωποι ενώ υπήρξαν δεκάδες τραυματίες.

Ο στρατός στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης Facebook Twitter
Ο στρατός στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης Facebook Twitter

Οι δυνάμεις του στρατού που αναπτύχθηκαν σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης συνοδεύονται από βαριά τεθωρακισμένα οχήματα.

Στις κουρδικές περιοχές υπάρχει ήδη η παρουσία του στρατού. Οι πιο μεγάλες διαδηλώσεις και συγκρούσεις έλαβαν χώρα χθες στην πόλη Ντιγιάρμπακίρ όπου δεν υπήρξαν συγκρούσεις μόνο μεταξύ Κούρδων και δυνάμεων ασφαλείας αλλά και μεταξύ Κούρδων και μελών της ισλαμιστικής οργάνωσης «Χεζμπολάχ».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εταιρεία κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Διεθνή / Κολοσσός κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Η Paragon πρώτα απαίτησε από την Ιταλία να απαντήσει στους ισχυρισμούς για εκστρατεία παρακολουθήσεων και στη συνέχεια διέκοψε το συμβόλαιο - Έχουν στοχοποιηθεί και Έλληνες
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ανασκευάζει το «σχέδιο Γάζα» ο Τραμπ: «Οι Παλαιστίνιοι... θα επανεγκατασταθούν σε μοντέρνα σπίτια»

Διεθνή / Ανασκευάζει το «σχέδιο Γάζα» ο Τραμπ: «Οι Παλαιστίνιοι θα επανεγκατασταθούν σε μοντέρνα σπίτια»

Με δηλώσεις του μέσω Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει πως οι Παλαιστίνιοι που θα εκδιωχθούν από τη Γάζα ώστε να ανοικοδομηθεί από τις ΗΠΑ, θα επιστρέψουν «σε καινούρια σπίτια»
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ ακυρώνει 4 δισ. δολάρια σε δεσμεύσεις προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ ακυρώνει 4 δισ. δολάρια σε δεσμεύσεις προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα

Σε επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, ανέφερε: «Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αποσύρει κάθε εκκρεμή δέσμευση προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα»
LIFO NEWSROOM