Εκτάκτως σήμερα η στήλη παρουσιάζει: Δωρεάν προβολές στην Πάτρα

Εκτάκτως σήμερα η στήλη παρουσιάζει: Δωρεάν προβολές στην Πάτρα Facebook Twitter
0

Η Λέσχη Κινηματογράφου Πάτρας ξεκινά από αυτή την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 9:00 προβολές ταινιών στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού "Περί Τεχνών" - Αράτου & Κανακάρη 65 με ελεύθερη είσοδο.

Η Λέσχη Κινηματογράφου Πάτρας, με μια συμβολική φράση ως σύνθημα για το ξεκίνημα των προβολών της (εμείς δεν πεθάναμε από ΕΡΩΤΑ, από πείνα θα πεθάνουμε;)  και με πνεύμα άκρως πολιτικό, καταδεικνύει πως σκοπός μιας κινηματογραφικής λέσχης δεν είναι απλά να προβάλει «κάποιες» ταινίες μακριά και έξω από την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά να αναπνέει τα κοινωνικά δεδομένα της σύγχρονης εποχής.

Στο κέντρο της πόλης και στο φιλόξενο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού με προβολές ταινιών και όχι μόνο, οι πολίτες της Πάτρας θα γίνουν μάρτυρες ενός «κινηματογράφου που ζει την καθημερινότητα» και την εμπέδωση στους θεατές ότι εδώ είναι η δικιά σας Λέσχη Κινηματογράφου.

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών πατήστε εδώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ