Live

Στο αρχείο οι καταγγελίες για τον «κουμπαρά» του Προέδρου

Στο αρχείο οι καταγγελίες για τον «κουμπαρά» του Προέδρου Facebook Twitter
3

Στο αρχείο έθεσαν οι εισαγγελείς τις καταγγελίες περί δωροδοκίας βουλευτών, προκειμένου να επιτευχθεί με 180 ψήφους εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Οι εισαγγελείς συμφώνησαν ότι δεν αποδεικνύονται τα καταγγελλόμενα μεσω δημοσιευμάτων και δηλώσεων, επομένως δεν στοιχειοθετείται απαγγελία κατηγορίας για τέλεση ή και απόπειρα τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή.

Στο πλαίσιο της έρευνας κλήθηκαν μεταξύ άλλων, η Σοφία Βούλτεψη, οι Καμμένος και Κουβέλης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Παπάς και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκςο Κωνσταντόπουλος.

Κλήθηκε επίσης και ο εφοπλιστής Ανδρέας Μαρτίνος, καθώς, σύμφωνα με τις υπό διερεύνηση καταγγελίες σε δική του εκδήλωση έγιναν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Κontra News που επικαλέστηκε ο Πάνος Σκουρλέτης οι συζητήσεις περί «κουμπαρά» για βουλευτές ενόψει της προεδρικής εκλογής.

3

Live

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Η κυβέρνηση θα πέσει εάν χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής, δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας - Δεν έχω δει τον Κυριάκο τόσο κατεστραμμένο όσο ήταν όταν γύρισε από τα Τέμπη, είπε ως αδελφή του πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM