Το Σάββατο μπορείς; Όχι, όχι…

Facebook Twitter
2

Σε «mood Ταμήλου», οι βουλευτές αρνήθηκαν το «σχεδιασμό» του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Μανιτάκη, να εργαστούν και το Σάββατο στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων ώστε να ψηφιστεί άμεσα το νομοσχέδιο «κατάργηση και συγχώνευση νομικών προσώπων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα – σύσταση Γενικής Γραμματείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις».

Σήμερα, στη διάρκεια της επεξεργασίας του νομοσχεδίου τα μέλη της Επιτροπής αντέδρασαν στο σχεδιασμό του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ο υπουργός, ήθελε να περάσει το νομοσχέδιο πριν από τα Χριστούγεννα αλλά κατά τα Επίκαιρα  βρήκε "τοίχο" καθώς κάτι τέτοιο θα απαιτούσε εργασία το Σάββατο (διπλοβάρδιες, κακόν ύπνο και μαλάρια).

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
ΚΑΙ Σάββατο ΚΑΙ παραμονές εορτών; Μα,τί λέτε τώρα,είπαμε να δουλέψουν οι άνθρωποι αλλά όχι να καταπατηθούν και τα κεκτημένα τους και μάλιστα χωρίς ικανοποιητική αμοιβή ! Αυτά μόνο για τους άλλους,τους "κοινούς" εργαζόμενους,μπορεί να ισχύουν,αλλά όχι και γι αυτούς που πασχίζουν για το καλό της χώρας!