Άνθρακες τα "ναζιστικά" ντοκουμέντα των Anonymous για την Μέρκελ

Άνθρακες τα "ναζιστικά" ντοκουμέντα των Anonymous για την Μέρκελ Facebook Twitter
11

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το παρελθόν της Άνγκελα Μέρκελ δημοσίευσε στο Facebook η γερμανική ομάδα των χακτιβιστών Anonymus η οποία επιχειρεί να πλήξει την γερμανίδα Καγκελάριο.

Τα υπονοούμενα στην λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία αφήνουν αιχμές για τις συναναστροφές της με τους skinheads, αλλά και για τη θητεία της ως κατάσκοπος του Α. Βερολίνου.

Στην ανάρτησή τους οι Anonymous την χαρακτηρίζουν Skinheadgirl και καταλήγουν με ειρωνικό σχόλιο χαρακτηρίζοντας την καριέρα της "μετέωρη". Οι φωτογραφίες που παραθέτουν απεικονίζουν την Μέρκελ σε νεαρή ηλικία με αμφιλεγόμενες παρέες που χαρακτηρίζονται νεοναζί.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα, οι φωτογραφίες του 1992 (που δεν δημοσιεύονται για πρώτη φορά) δείχνουν την επίσκεψη της Μέρκελ με την ιδιότητα τότε της υπουργού Οικογενειακών Υποθέσεων σε ένα Κέντρο Νεότητας στο Έλμπτερ-Άσσεν, το οποίο τοπικές αντιφασιστικές οργανώσεις χαρακτήριζαν άνδρο ακροδεξιών. Σε μια από τις φωτογραφίες απεικονίζεται και η Sabine Leutheusser-Schnarrenberge, η τότε υπουργός Δικαιοσύνης του κόμματος των φιλελευθέρων.

Αποκρύπτοντας οι Anonymous το γεγονός πως ως υπουργός Οικογενειακών Υποθέσεων -μαζί με κυβερνητικό κλιμάκιο- η νεαρή τότε πολιτικός είχε επισκεφτεί Κέντρα Νεότητας, είχαν προσπαθήσει να υπονοήσουν ότι οι skinheads των φωτογραφιών ήταν η παρέα της δήθεν "skinheadgirl" Μέρκελ. 

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Διεθνή / Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Ο Βούτσιτς αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση της Σόνια Ίλιτς, μιας εγκύου οκτώ μηνών, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων χαρακτηρίζοντας το αγέννητο παιδί ως «σύμβολο της νίκης ενάντια στην έγχρωμη επανάσταση»
LIFO NEWSROOM
Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

Διεθνή / Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

«Ο Καναδάς δεν θα γίνει ποτέ η 51η πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε κατηγορηματικά, εκφράζοντας αβεβαιότητα για το αν υπάρχουν διαπραγματευτικά περιθώρια με την Ουάσινγκτον
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

«Αν θέλεις να διασφαλίσεις ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα εισβάλει ξανά στην Ουκρανία, η καλύτερη εγγύηση ασφαλείας είναι να προσφέρεις στους Αμερικανούς οικονομικό όφελος στο μέλλον της Ουκρανίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM