«Η Ελλάδα θα χρειαστεί και τρίτο πακέτο βοήθειας»

«Η Ελλάδα θα χρειαστεί και τρίτο πακέτο βοήθειας» Facebook Twitter
5

Ένα τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα είναι πιθανό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Rheinische Post στο οποίο αναφέρεται ρεπορτάζ της Deutsche Welle. Η εφημερίδα γράφει επικαλούμενη κύκλους του γερμανικού υπ. Οικονομικών ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί ακόμη 20 δισεκατομμύρια το καλοκαίρι. «Είναι απολύτως σαφές ότι το καλοκαίρι θα υπάρξει τρίτο πρόγραμμα», αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι ενώ και ο ίδιος ο Β. Σόιμπλε φέρεται να απάντησε στη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής του ομάδας «Ποτέ μη λες ποτέ».

Κατά το δημοσίευμα ο Γερμανός υπουργός προσπάθησε χθες να πείσει τους συναδέλφους του να πουν «ναι» στη συμφωνία του Γιούρογκρουπ στη συνεδρίαση της Βουλής που έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες τόνισε στους βουλευτές του κόμματός του ότι το Grexit δεν αποτελεί επιλογή.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Κι όχι μόνο και τρίτο.Και τέταρτο, και πέμπτο, κι έκτο...Και κάθε φορά θα "νικάμε" στίς διαπραγματεύσεις σύμφωνα με την "ενημέρωση" απ΄το Μαξίμου.Απίστευτη κωμωδία.
Μα γιατί να ασχοληθεί ξανά η καλή Γερμανία με τους κακούς Έλληνες; Γιατί να πληρώσουν κι άλλα δάνεια αφού ένα grexit θα ήταν προτιμότερο αφού είναι πλέον θωρακισμένοι και δε είχαν καμμία ζημιά αλλά θα τους κόστιζε και λιγότερο από ένα τρίτο μνημόνιο όπως είχαν πει; Άρα μπλόφαραν τόσο καιρό και κάποια χαϊβάνια τους πίστεψαν κιόλας.
Ευχαριστώ, επίσης. Δε μου εξήγησες όμως γιατί να βοηθήσουν κι άλλο αφού όπως λένε ένα grexit θα τους κόστιζε λιγότερο. Επειδή είναι τόσο φιλάνθρωποι ε;