Γιωτόπουλος: Απάτη η φυλακή ασφαλείας Δομοκού

Γιωτόπουλος: Απάτη η φυλακή ασφαλείας Δομοκού Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
0

Τα πασίγνωστα βαριά ονόματα της εγκληματικότητας δεν έχουν μεταφερθεί στις πτέρυγες υψίστης ασφαλείας ισχυρίζεται ο καταδικασμένος για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη, Αλέκος Γιωτόπουλος, σε επιστολή που έστειλε μέσα από τις φυλακές Δομοκού στην εφημερίδα Έθνος.

Ειδικότερα, καταγγέλλει ότι είναι άδεια τα κελιά των φυλακών τύπου Γ', με μοναδική εξαίρεση τα «μεγάλα ονόματα της παλιάς "τρομοκρατίας"», ενώ «οι βαρόνοι του εγκλήματος, οι μεγαλοκαρχαρίες, βρίσκονται όλοι στα ίδια κελιά, αν όχι σε καλύτερα».

Επίσης, χαρακτηρίζει άθλιες τις συνθήκες κράτησης και υποστηρίζει ότι «μπουκώνουν με χάπια κρατουμένους που θα έπρεπε να βρίσκονται σε ψυχιατρείο».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιδείνωση του καιρού: Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες

Ελλάδα / Επιδείνωση του καιρού: Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες

Όλες οι κρατικές υπηρεσίες βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων
LIFO NEWSROOM