Έντονος διάλογος Τσίπρα-Ντράγκι

Έντονος διάλογος Τσίπρα-Ντράγκι Facebook Twitter
4

Για έναν έντονο διάλογο μεταξύ Μάριο Ντράγκι και Αλέξη Τσίπρας χθες στην επταμερή συνάντηση στις Βρυξέλλες κάνουν λόγο οι Financial Times, υποστηρίζοντας ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός είπε στον διοικητή της ΕΚΤ ότι στραγγαλίζει την ελληνική οικονομία, ζητώντας να αυξηθεί το όριο των εντόκων γραμματίων.

Από την μεριά του ο Ντράγκι απάντησε ότι η ΕΚΤ παρείχε περισσότερα από 100 δισ. ευρώ στις τράπεζες και τόνισε ότι η κοινοτική νομοθεσία απαγορεύει να χρησιμοποιηθούν αυτά τα χρήματα για την αγορά εντόκων. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Α. Τσίπρας έθεσε και το θέμα των κερδών από τα ομόλογα, όμως ήταν αρνητική η Άνκελα Μέρκελ.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μηπως παιρνει ντραγκις ο Ντραγκι,που τα ειδε ολα αυτα τα λεφτα; Απο την δικη μας γειτονια δεν περασαν μητε 100000000 οχι 100000000000. Αυτα δεν χωρανε ουτε σε 10000 νταλικες. Αν κανετε την διαιρεση είναι 10000 ευρώ για κθε Ελληνα ανεξαρτητος ηλικιας. Ρε μας πανε ψιλο γαζι αυτη η ξενοι!
Τα είδαν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι από το 2010 κανονικά δεν θα έπρεπε ούτε να πληρώνονται, γιατί χρεοκόπησε η εταιρεία τους (το δημόσιο). Γιατί νομίζεις ο Τσίπρας θέλει να βγάλει περισσότερα έντοκα γραμμάτια...
Μην τα μπερδευεις.Στις Τραπεζες πηγαν αυτα τα λεφτα,οχι στον κοσμο.Εκτος αν νομιζεις οτι το "κενο"το οποιο αφησαν στους τραπεζικους ισολογισμους τα 80 δις καταθεσεων που πηραν την αγουσα για το εξωτερικο συν τα δεκαδες δις προσθετες προβλεψεις που απαιτηθηκαν λογω του πολλαπλασιασμου των "κοκκινων δανειων",καλυφθηκε με καποιον ...μαγικο τροπο.