Σελίδα στο Facebook ανακηρύσσει τον 28χρονο συγκυβερνήτη ήρωα του Ισλαμικού Κράτους

Σελίδα στο Facebook ανακηρύσσει τον 28χρονο συγκυβερνήτη ήρωα του Ισλαμικού Κράτους Facebook Twitter
3
Σελίδα στο Facebook ανακηρύσσει τον 28χρονο συγκυβερνήτη ήρωα του Ισλαμικού Κράτους Facebook Twitter

Λίγα μόλις λεπτά μετά την αποκάλυψη πως ο 28χρονος συγκυβερνήτης του Airbus της Germanwings, που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις, έριξε συνειδητά το αεροπλάνο, στα social media έκαναν την εμφάνισή τους σελίδες με το όνομα του πιλότου ή αφιερωμένες σ΄αυτόν.

Κάποιοι έχουν φτιάξει προφίλ με τη φωτογραφία του και ανεβάζουν status updates ή συγκεντρώνουν λεπτομέρειες για αυτόν ενώ μερικές έχουν ρητορική μίσους για τον 28χρονο που τα έως τώρα στοιχεία παρουσιάζουν σαν δράστη για το θανατηφόρο συμβάν.

Ωστόσο υπάρχει μια σελίδα που έχει καταφέρει μέσα σε λίγα λεπτά να προκαλέσει σάλο και εκατοντάδες report. H Facebook page τιτλοφορείται:

"Yποστηρίξτε τον Andreas Lubitz, ήρωα του Ισλαμικού κράτους."

 

Σελίδα στο Facebook ανακηρύσσει τον 28χρονο συγκυβερνήτη ήρωα του Ισλαμικού Κράτους Facebook Twitter

Τα σχόλια από κάτω είναι στην πλειοψηφία τους αρνητικά και καλούν τον διαχειριστή να την αποσύρει. Οι χρήστες καλούν επίσης τον κόσμο να την καταγγείλει στoυς διαχειριστές του Facebook. Ωστόσο ο διαχειριστής ανεβάζει και σαρκαστικά status updates με τα οποία ζητά συγνώμη για τα γαλλικά του και ζητά την αγάπη τους.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

WSJ: Γιατί ο Τραμπ θα καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Διεθνή / WSJ: Γιατί ο Τραμπ ετοιμάζεται να καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Το υπουργείο εποπτεύει, μεταξύ άλλων, τα φοιτητικά δάνεια ύψους 1,6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που κατέχουν δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το πανεπιστήμιο εξ ολοκλήρου
LIFO NEWSROOM
Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM