Λιβύη: Επίθεση στην πρεσβεία της Ν. Κορέας με δύο νεκρούς

Λιβύη: Επίθεση στην πρεσβεία της Ν. Κορέας με δύο νεκρούς Facebook Twitter
0

Φονική επίθεση έγινε σήμερα στην πρεσβεία της Νότιας Κορέας στην Τρίπολη όταν ένοπλοι άνοιξα πυρ κατά του κτιρίου σκοτώνοντας δύο φύλακες και τραυματίζοντας άλλον έναν, όπως μετέδωσε το κινεζικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Νέα Κίνα επικαλούμενο αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείας της Λιβύης.

Από την πλευρά της Ν. Κορέας ανακοινώθηκε ότι μέσα στο κτίριο βρισκόταν τρεις νοτιοκορεάτες αλλά κανείς δεν έπαθε το παραμικρό. Η Σεούλ εξετάζει τώρα το ενδεχόμενο να απομακρύνει από τη Λιβύη όλους τους υπηκόους της.

Εν τω μεταξύ βόμβα εξερράγη και στις πύλες της πρεσβείας του Μαρόκου τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Κανείς δεν τραυματίστηκε στη βομβιστική αυτή επίθεση ενώ η πύλη και ένα κτίριο δίπλα στην πρεσβεία υπέστησαν υλικές ζημιές. Την ευθύνη για αυτή την ενέργεια ανέλαβαν ισλαμιστές οι οποίοι δηλώνουν πίστη στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ