Τι απαντά ο υπουργός για τις 80 χιλιάδες ευρώ στο εξωτερικό

Τι απαντά ο υπουργός για τις 80 χιλιάδες ευρώ στο εξωτερικό Facebook Twitter
12

Απάντηση στο ζήτημα με τα χρήματα που φέρεται να έβγαλε στο εξωτερικό δίνει ο υπουργός τον οποίο ανέφερε χθες η εφημερίδα Θεσσαλονίκη, ζητώντας πάντως επιτακτικά να μην δημοσιοποιηθεί το όνομά του.

Σύμφωνα με τον ίδιο και τα όσα δημοσιεύει σήμερα η Μακεδονία, προέβη σε μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικών, πριν μπεί στην κυβέρνηση. Δεν δίνει πάντως περισσότερα στοιχεία ενώ η εφημερίδα κάνει λόγο για 80 χιλιάδες ευρώ.

Στην επισήμανση της εφημερίδας, ότι το ερώτημα δεν αφορά χρήματα που αποκτήθηκαν κατά το μακρινό παρελθόν απαντά ότι και η σύζυγός του κινεί χρήματα αλλά όπως είπε ούτε ξέρει τι κάνει η συζυγός του. 

Σημειώνει επίσης ότι «δεν υπάρχει λογαριασμός στο Λουξεμβούργο» και τονίζει ότι η κόρη του θα σπουδάσει στο εξωτερικό και ότι είναι εύλογο κάποια χρήματα να χρειαστούν για να κάνει τις σπουδές της.

Τέλος, διαψεύδει το δημοσίευμα και απειλεί να κινηθεί δικαστικά κατά της εφημερίδας, αν δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην επικοινωνία του με την εφημερίδα ο Υπουργός παραδέχθηκε ότι δούλευε το 1992 στο Βέλγιο και ότι προφανώς είχε τραπεζικές συναλλαγές την περίοδο εκείνη, άλλα όχι την περίοδο Υπουργίας του.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Θα σπουδάσει στο εξωτερικό η κόρη του; Μα γιατί; Τώρα που αλλάζει το νόμο για τα ΑΕΙ το κόμμα του είναι η κατάλληλη ευκαιρία να μας δείξει ότι εμπιστεύεται την κυβέρνηση στην οποία ο ίδιος μετέχει και να στείλει τη κόρη του να σπουδάσει εδώ.
Εεε, άσχετο με το θέμα, αλλά σχετικό με την φωτό του άρθρου... Μπορεί να μου πεί κάποιος πάνω σε ποιό κτήριο βρίσκεται αυτό το graffiti ??? Ζω εξωτερικό...
αχ βαριέμαι. ΔΕΝ είναι παράνομο να στέλνεις τα λεφτά σου στο εξωτερικό. ΔΕΝ είναι καν ανήθικο. Αυτή την επιλεκτική να-'χαμε-να-λέγαμε κριτική στο σύστημα δεν μπορώ να την χωνέψω με τίποτα.
αρκει αυτο να ισχύει για ολους! Δεν ξερω ποιος ειναι ο υπουργος αλλα τον εχω ικανο να εχει διαμαρτυρηθει εντόνως για τα χρήματα που εχουν βγαλει εξω οι πολιτικοι του αντίπαλοι.Εαν ισχύει, ακόμη και ειναι απολύτως νόμιμος, απλα ο Συριζα πληρωνει το λαϊκισμό του να ισχυριζεται οτι μονο τα δικα του στελεχη διαθετουν γενικως το ηθικο πλεονεκτημα και να ξεφωνιζει τους παντες για τα παντα.
Σε εκφράζειδηλαδή ως πολιτική πρακτική το "όχι εγώ να η γυναίκα μου" ή το ότι το Μαξίμου πουλάει τρελίτσα και συνδιαλέγεται με εφημερίδες μέσω non paper "βγάλτε τ'όνομα να σας πούμε".
Τόσο κοστίζουν,μπορεί και περισσότερο.Ξέρεις πολλούς γονιούς ωστόσο, να στέλνουν εφάπαξ προκαταβολικά το κόστος για τις σπουδές των παιδιών τους στο εξωτερικό,και όχι μήνα μήνα ανάλογα τις ανάγκες τους; Δεν βλέπεις πως πρόκειται για μια κακή δικαιολογία;