Έκκληση Ολάντ: Επιστρέψτε στις διαπραγματεύσεις

Έκκληση Ολάντ: Επιστρέψτε στις διαπραγματεύσεις Facebook Twitter
The Council of the European Union / SOOC
0

 «Η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στις συνομιλίες το ταχύτερο δυνατόν για να αποφύγει τη χρεοκοπία», καθώς δεν υπάρχει άλλος χρόνος, δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ στο περιθώριο του Paris Air Show.

Ο Γάλλος Πρόεδρος επεσήμανε πως είναι απαραίτητο οι συνομιλίες να ξαναρχίσουν το συντομότερο δυνατόν και κάλεσε τις δύο πλευρές να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Προειδοποίησε επίσης για μια περίοδο αναταράξεων που μπορεί να ακολουθήσει  και σημείωσε: "Αυτό το μήνυμα είναι το μήνυμα της ευθύνης και ως εκ τούτου, της επανάληψης των διαπραγματεύσεων όσο τον δυνατόν γρηγορότερα».


«Έχουμε τώρα ένα εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα και φτάνουμε σε μια περίοδο που μπορεί να φέρει αναταραχές αν βρεθεί συμφωνία", πρόσθεσε . "Η Ελλάδα δεν πρέπει να περιμένει, πρέπει να γυρίσει στις διαπραγματεύσεις» σημείωσε.

Ο Γάλλος πρόεδρος πρόσθεσε επίσης ότι θα έχουν την ευκαιρία, με την Άνγκελα Μέρκελ, να επαναλάβουν αυτό το μήνυμα στον Έλληνα Πρωθυπουργό κατά τις προσεχείς ημέρες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM