Γεννηματά: Η θεωρία για δήθεν «Πραξικόπημα» είναι επικίνδυνη

Γεννηματά: Η θεωρία για δήθεν «Πραξικόπημα» είναι επικίνδυνη Facebook Twitter
Η σημερινή Συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία της Φώφης Γεννηματά στα γραφεία του κόμματος στη οδό Χ. Τρικούπη, ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
1

Για επικίνδυνη θεωρία περί «δήθεν πραξικοπήματος» έκανε λόγο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.


Η κ. Γεννηματά, καλεί με τη δήλωσή της τον πρωθυπουργό να πάρει αποφάσεις και να δράσει με παρρησία και ευθύνη για την Κυβέρνησή του, τους Βουλευτές του, την εύρυθμη λειτουργία της Βουλής και το κόμμα του και αναφέρεται σε προσβολή στο πρόσωπό του.

Αναλυτικά η δήλωση της κα Γεννηματά:


Ο συμβιβασμός, η συμφωνία και οι εφαρμοστικοί νόμοι που έρχονται, φέρουν την υπογραφή του κυρίου Τσίπρα.

Αυτή η υπογραφή θα έπρεπε να δεσμεύει τον ίδιο, το κόμμα του, την Κοινοβουλευτική του Ομάδα και την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Είναι προφανές ότι επειδή αυτό δεν συμβαίνει, καταφεύγουν στη θεωρία περί δήθεν «Πραξικοπήματος».

Η θεωρία αυτή είναι επικίνδυνη, ακυρώνει και εκθέτει τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και προσβάλει τους φίλους και συμμάχους της χώρας, τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, που έδωσαν μάχη για να μείνει η Ελλάδα στο Ευρώ.

Ο κύριος Πρωθυπουργός οφείλει να πάρει αποφάσεις και να δράσει με παρρησία και ευθύνη για την Κυβέρνησή του, τους Βουλευτές του, την εύρυθμη λειτουργία της Βουλής και το κόμμα του.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια