Μόλις ξεκίνησε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

Μόλις ξεκίνησε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα Facebook Twitter
0

Μόλις πριν από λίγο έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας στον χώρο του Σινε Κεραμεικός προκειμένου να ξεκινήσει με την ομιλία του η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πρωθυπουργός που βρίσκεται αυτή την ώρα στο βήμα δεν έκανε δηλώσεις προσερχόμενος στη συνεδρίαση.

Νωρίτερα την αντίθεσή του με τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές για το τρίτο Μνημόνιο, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης.

«Θα κάνω κάθε προσπάθεια για να απεγκλωβιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ το ταχύτερο δυνατό από τα μνημόνιο, να μην υπογράψουμε το τρίτο μνημόνιο και να επανέλθει η κυβέρνηση στη ρότα των προεκλογικών της δεσμεύσεων", δήλωσε ο κ. Στρατούλης, προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην υπουργός και μέλος της Αριστερής Πτέρυγας, πρόσθεσε παράλληλα ότι θα «συζητήσουμε με νηφαλιότητα και ψυχραιμία» και απέφυγε να σχολιάσει το περιεχόμενο της χθεσινής συνέντευξης του Πρωθυπουργού "στο κόκκινο".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM