Νεκρή η 16χρονη που μαχαίρωσε ο υπερορθόδοξος Εβραίος στο Gay Pride της Ιερουσαλήμ

Νεκρή η 16χρονη που μαχαίρωσε ο υπερορθόδοξος Εβραίος στο Gay Pride της Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
8

Πέθανε τελικά η Ισραηλινή 16χρονη έφηβη που είχε μαχαιρωθεί, μαζί με ακόμη πέντε ανθρώπους, από έναν υπερορθόδοξο Εβραίο στη διάρκεια του Gay Pride στην Ιερουσαλήμ την Πέμπτη το βράδυ.


Μετά την επίθεση η 16χρονη Σίρα Μπάνκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση αλλά σήμερα υπέκυψε στα τραύματά της ενώ λίγο νωρίτερα έγινε η ανακοίνωση της θλιβερής είδησης από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Νεκρή η 16χρονη που μαχαίρωσε ο υπερορθόδοξος Εβραίος στο Gay Pride της Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
Ο δράστης την ώρα που ακινητοποιείται από το πλήθος και τους αστυνομικούς

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο υπερορθόδοξος Εβραίος Γισάι Σλισέλ όρμησε στο πλήθος που μετείχε στην παρέλαση Υπερηφάνειας, γιορτάζοντας και διεκδικώντας για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, και άρχισε να μαχαιρώνει αδιακρίτως τους παρευρισκομένους. Ο Σλισέλ τραυμάτισε έξι άτομα, εκ των οποίων σοβαρότερα είναι τα τραύματα ενός 16χρονου κοριτσιού, πριν συλληφθεί από την αστυνομία.


Ο δράστης, ο Γισάι Σλίσελ, είχε αποφυλακιστεί τρεις εβδομάδες νωρίτερα αφού εξέτισε ποινή κάθειρξης δέκα ετών καθώς είχε διαπράξει μια παρόμοια επίθεση κατά τη διάρκεια του Gay Pride της Ιερουσαλήμ το 2005, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πούτιν είναι πρόθυμος να συζητήσει με τον Ζελένσκι την παύση των επιθέσεων σε μη στρατιωτικές υποδομές

Διεθνή / Ο Πούτιν είναι πρόθυμος να συζητήσει με τον Ζελένσκι την παύση των επιθέσεων σε μη στρατιωτικές υποδομές

Και οι δύο πλευρές δέχονται πιέσεις για να σημειώσουν πρόοδο προς τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, ο οποίος βρίσκεται πλέον στον τέταρτο χρόνο του
LIFO NEWSROOM
Μάχη εξουσίας στο Βατικανό: Πόσο πιθανή είναι η ανάδειξη ενός «αντι-Φραγκίσκου» πάπα

Διεθνή / Μάχη εξουσίας στο Βατικανό: Πόσο πιθανή είναι η ανάδειξη ενός «αντι-Φραγκίσκου» πάπα

Από τους 135 καρδιναλίους που μπορούσαν να λάβουν μέρος στην επιλογή του διαδόχου, ο πάπας Φραγκίσκος είχε διορίσει περίπου 110, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων συντηρητικών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Φυσικά και κράζουμε τα κακώς κείμενα των θρησκειών. Ένα κακό δεν αναιρεί ένα έτερο κακό.Περισσότερο, στην προκειμένη περίπτωση, θα ήθελα να κράξω τα άτομα που θεώρησαν ορθό να απελευθερώσουν στην κοινωνία, άνευ ελάχιστων περιορισμών, ένα άτομο σαν τον Γισάι Σλισέλ, κατόπιν 10ετούς κάθειρξης για παρόμοια επίθεση και που ΕΚΡΙΝΑΝ ότι ο εν λόγω δεν θα πάει να κάνει τα ίδια (και χειρότερα). Εκτός κι αν έπαιζε τόσο εξαιρετικό θέατρο ο καμένος του εγκέφαλος, όλον αυτόν τον καιρό, που αμφιβάλω εντόνως....Καλό gehinnom κε Σλίσελ.
Οι φανατισμένοι Ισραηλινοί που καίνε μωρά είναι αποτέλεσμα της ύπαρξης φανατισμένων Παλαιστινίων,σύμφωνα με τον λογική του συγκεκριμένου "κυρίου".Οι φανατισμένοι Ισραηλινοί που μαχαιρώνουν ομοφυλόφιλους είναι αποτέλεσμα της ύπαρξης ομοφυλοφίλων λοιπόν,πάλι στην βάση της ίδιας της λογικής του.Περιμένω απάντηση από τον κουμπάρο,να δω μπας και κατάλαβε το γιατί η λογική του είναι για τα μπάζα.Έλα,μην ντρέπεσαι.Βγάλε έξω τον ρατσιστή που κρύβεις μέσα σου, για ακόμα μια φορά.
Αν ο σεξουαλικός προσανατολισμός θεωρούν ότι γίνεται επικίνδυνος για το ήθοςτης ανθρωπότητας,η θρησκεία έχει αποδείξει περίτρανα στην ιστορία της ότι είναι επικίνδυνη για την ίδια την ανθρωπότητα και την εξέλιξή της.