Παραιτήθηκε ο Κορωνάκης

Παραιτήθηκε ο Κορωνάκης Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
7

Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε σήμερα το μεσημέρι ο Τάσος Κορωνάκης ενώπιον της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Κορωνάκης έκανε λόγο για διαφωνία του με την πολιτική «γραμμή» του κόμματος και για υποτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρθηκε και στο κλίμα πόλωσης που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος φέρεται να δηλώνει πως θα παραμείνει ενεργός στο κόμμα προσδοκώντας να διεξαχθούν οι κατάλληλες εσωκομματικές διαδικασίες.

Η εφημερίδα των Συντακτών σημειώνει πως ο κος Κορωνάκης υπήρξε ιδιαίτερα καυστικός και για την Αριστερή Πλατφόρμα, σημειώνοντας ότι φέρθηκαν σαν να ήταν έτοιμοι από καιρό για την σύγκρουση, καθώς και για το ότι τα στελέχη της άλλοτε τάσης του κόμματος χρησιμοποίησαν ανέξοδη ρητορεία για το εθνικό νόμισμα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κορωνάκης θα δημοσιοποιήσει το κείμενο της παραίτησής του μετά το τέλος της συνεδρίασης της ΠΓ.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ειναι ενας κλασικος 40αρης στελεχος συριζα:γλυτωσε τον στρατο με τεχνασματα,ειναι αιωνιος φοιτητης και επαναστατης του γλυκου νερου:με τετοιους δεν παμε πουθενα εξου και τα ψεματα αλλα και η ανικανοτητα της κυβερνησης Τσιπρα.Νομιζουν τωρα οτι εμεις θα ξαναψηφισουμε αυτο το γελοιο τσιρκο.
Εμείς και φυσικά δεν θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ, αλλά φοβάμαι ότι θα βρεθούν πολλοί συμπολίτες μας που θα το κάνουν. Ο "σοφός" λαός ψηφίζει περίεργα.