Live

Ουκρανία: Ο Πρόεδρος θα εξετάσει το αίτημα να κάνει Πρωθυπουργό τον Darth Vader

Ουκρανία: Ο Πρόεδρος θα εξετάσει το αίτημα να κάνει Πρωθυπουργό τον Darth Vader Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Petro Poroshekno είναι υποχρεωμένος πλέον  να εξετάσει επίσημα την πρόταση να ορίσει τον Darth Vader ως νέο πρωθυπουργό της χώρας, καθώς υπήρξε σχετικό αίτημα που ξεπέρασε τις 25 χιλιάδες υπογραφές, μέσω της ιστοσελίδας "Master Yoda Vladimirovich."

Ο Darth Vader Αλεξέγεβιτς είναι ένας βετεράνος της ουκρανικής πολιτικής που για χρόνια εκπροσώπησε          το Ιντερνετικό Κόμμα  της Ουκρανίας και ήταν υποψήφιος για αρκετά αιρετά αξιώματα ακόμα και για την προεδρία στις εκλογές του περασμένου έτους. Η υπόσχεση του Αλεξέγιεβιτς ήταν ότι θα αντιμετωπίσει τα πιεστικά προβλήματα της χώρας με τρόπο αντάξιο του κινηματογραφικού ήρωα από τον οποίο δανείστηκε το όνομα του. Μεταξύ των μεγάλων υποσχέσεων του ήταν ότι θα κάνει τα  Sith επίσημη γλώσσα της χώρας.

Όπως γράφει το Russia Today, το μεγαλύτερο εμπόδιο στην καριέρα του ήταν η νομική απαίτηση να δείξει το πρόσωπο του, απομακρύνοντας τη  μαύρη μάσκα του. Μέχρι τώρα αρνείται με αποτέλεσμα να  απαγορεύεται η συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια.

Ο Ποροσένκο δεν πρόκειται πάντως να ορίζει τον Vader στη θέση που κατέχει τώρα  ο Arseny Yatsenyuk που δεν αισθάνεται πάντως σίγουρος στην καρέκλα του λόγω της λιτότητας και της οικονομικής κρίσης που διαβρώνουν την εμπιστοσύνη στην ουκρανική κυβέρνηση.

0

Live

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς η ισχυρή «μηχανή λάσπης» του Χόλιγουντ συγκαλύπτει σκάνδαλα

Διεθνή / Πώς η ισχυρή «μηχανή λάσπης» του Χόλιγουντ συγκαλύπτει σκάνδαλα

Το γεγονός ότι οι κόντρες του Χόλιγουντ σπάνια παίρνουν τέτοια έκταση ίσως είναι ο λόγος για τον οποίο η διαμάχη μεταξύ Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι εξακολουθεί να βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ: Χρησιμοποίησε το αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ ροζ τρίγωνο των Ναζί στο Truth Social

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Χρησιμοποίησε το αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ ροζ τρίγωνο των Ναζί στο Truth Social

Το ροζ τρίγωνο που σήμερα είναι σύμβολο των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+, στη ναζιστική Γερμανία χρησιμοποιήθηκε για να αναγνωρίζουν τους ομοφυλόφιλους άνδρες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης
LIFO NEWSROOM
Αλβανία: Ζήτησαν από τους παρόχους του διαδικτύου να αποκλείσουν την πρόσβαση στο TikTok

Διεθνή / Αλβανία: Ζήτησαν από τους παρόχους του διαδικτύου να αποκλείσουν την πρόσβαση στο TikTok

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα είχε ανακοινώσει τον Δεκέμβριο ότι πρόκειται να απαγορεύσει το TikTok, μία ημέρα μετά τον θάνατο ενός 14χρονου μαθητή στη διάρκεια καυγά κοντά σε σχολείο στα Τίρανα
LIFO NEWSROOM
Η στιγμή που Τραμπ και Μασκ είναι μαζί σε Tesla

Διεθνή / Η στιγμή που Τραμπ και Μασκ είναι μαζί σε Tesla: «Όσοι τα βανδαλίζουν θα περάσουν από την κόλαση»

«Είναι όμορφο, ελπίζω να βοηθήσω στις πωλήσεις» είπε ο Τραμπ, μπαίνοντας στο μπροστινό κάθισμα ενός κόκκινου Model S - Αντίδρασεις με την κίνηση του Αμερικανού προέδρου
LIFO NEWSROOM