Οι περισσότεροι Γερμανοί συνεχίζουν να θεωρούν τα αυτοκίνητα της VW εξαιρετικά

Οι περισσότεροι Γερμανοί συνεχίζουν να θεωρούν τα αυτοκίνητα της VW εξαιρετικά Facebook Twitter
2

Παρά τις αποκαλύψεις και τις εξελίξεις σχετικά με το σκάνδαλο της Volkswagen τα δύο τρίτα των Γερμανών συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η εταιρεία κατασκευάζει «εξαιρετικά» αυτοκίνητα. Αυτό είναι μόλις ένα δεδομένο της έρευνας που δημοσιεύτηκε σήμερα με ερωτήματα σχετικά με το σκάνδαλο με τις παραποιημένες τιμές ρύπων.

Το 65% των ερωτηθέντων είπαν επίσης ότι συμφωνούν απόλυτα ή σε μεγάλο βαθμό ότι το σκάνδαλο πήρε υπερβολικές διαστάσεις και ότι η VW συνεχίζει να κατασκευάζει εξαιρετικά αυτοκίνητα, σύμφωνα με τα ευρήματα ανεξάρτητης διαδικτυακής έρευνας της εταιρίας Prophet, στην οποία συμμετείχαν 1.000 άτομα.


Έξι στους 10 είπαν ότι δεν πιστεύουν ότι ο θεσμός «Made in Germany» θα πληγεί μακροπρόθεσμα από το σκάνδαλο, ενώ το 63% των συμμετεχόντων εκτίμησε ότι η υπόθεση σύντομα θα ξεχαστεί.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Aπάντησαν πως το σκάνδαλο πήρε υπερβολικά μεγάλη διάσταση Πηγή: www.lifo.grτι λες?? και στο σκανδαλο των "τεμπεληδων ελληνων" ειχαν φριξει ολοι!! υποκριτες ! μην ανυσηχειτε-οι Αμερικανοι δεν θα σας αφησουν σε χλωρο κλαρι-θα το φατε το αγγουρι
Έχουν δίκιο. Πήρε μεγάλες διαστάσεις μια και ο αριθμός των αυτοκινήτων και η χρονική διάρκεια είναι μικρή. Αλώστε είναι εξαιρετικά. Ρυπογόνα και υπερτιμημένα.