Bloomberg: Σε στασιμότητα η Ελλάδα, ενώ τα Σωματεία στρέφονται εναντίον Τσίπρα

Bloomberg: Σε στασιμότητα η Ελλάδα, ενώ τα Σωματεία στρέφονται εναντίον Τσίπρα Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

"Ενώ οι Έλληνες εργαζόμενοι κατέβηκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν, ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε για πρώτη φορά στην άλλη πλευρά των οδοφραγμάτων" ξεκινά το δημοσίευμα του Bloomberg, όπου σχολιάζεται η σημερινή γενική απεργία στη χώρα, με το πρακτορείο να σχολιάζει πως τα Σωματεία που μέχρι πρότινος υπήρξαν βάση για το ΣΥΡΙΖΑ "σήμερα φωνάζουν τα ίδια συνθήματα που κάποτε ο Τσίπρας χρησιμοποιούσε εναντίον των αντιπάλων του". 

"Ο 41χρονος Έλληνας πρωθυπουργός, που στις προηγούμενες γενικές απεργίες ήταν μεταξύ αυτών που διαδήλωναν κατά της λιτότητας, τώρα αγωνίζεται να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, με αντάλλαγμα την εκταμίευση 10 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών" αναφέρει σε άλλο σημείο το Bloomberg. 

"Η ενδεχόμενη αποτυχία επίτευξης συμφωνίας σε θέματα όπως οι πλειστηριασμοί α' κατοικίας και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές θα κλονίσουν την αξιοπιστία της χώρας έναντι των δανειστών" προσθέτει το δημοσίευμα που έχει τίτλο "Σε στασιμότητα η Ελλάδα, ενώ τα Σωματεία στρέφονται εναντίον Τσίπρα".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM