Εξιτήριο πήρε χτες η Χίλαρι Κλίντον

Εξιτήριο πήρε χτες η Χίλαρι Κλίντον Facebook Twitter
0

Εξιτήριο πήρε χτες η Χίλαρι Κλίντον από το νοσοκομείο New York-Presbyterian στο οποίο εισήχθη την Κυριακή λόγω θρόμβωσης. Στο πλευρό της ήταν η κόρη της Chelsea και ο σύζυγός της Bill. Σύμφωνα με τους γιατρούς η θρόμβωση ήταν σε μια φλέβα πίσω από το δεξί αυτί η οποία μεταφέρει το αίμα από τον εγκέφαλο. Έπειτα από την τριήμερη θεραπεία με αντιπηκτικά φάρμακα στην οποία η Χίλαρι ανταποκρίθηκε επιτυχώς οι γιατροί αναφέρουν πως θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση.

Ο εκπρόσωπος της Χίλαρι είπε ότι ήταν έτοιμη να επιστρέψει πάλι πίσω στη δουλειά. Προς το παρόν η Κλίντον αναρρώνει στο οικογενειακό της σπίτι έξω από το Μανχάταν όπως αναφέρει η dailymail.

Τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της θέλουν να εκφράσουν την εκτίμησή τους για την εξαιρετική φροντίδα που έλαβε από τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό του New York Presbyterian Hospital Columbia University Medical Center.

Ενώ η Χίλαρι έχει αρχίσει ήδη τα τηλεφωνήματα με τους ξένους ομολόγους, δεν είναι λίγοι οι επικριτές οι οποίοι ισχυρίζονται ότι χρησιμοποίησε την υγεία της για να αποφύγει μια έρευνα του Κογκρέσου για την αποτυχία του τμήματος ασφαλείας όσον αφορά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM