Το δίλημμα του σκαντζόχοιρου

Το δίλημμα του σκαντζόχοιρου Facebook Twitter
0

Η σεξουαλική ζωή της Νάνση είχε πάρει παράξενη τροπή απ' τον καιρό που έβγαινε με τη Φουρνάρισσα. Ένα βράδυ έφυγαν από ένα κλαμπ με δυο άντρες αλλά ξύπνησαν στο κρεβάτι της Νάνσης με τέσσερις. Όταν ξύπνησαν ζήτησαν συγγνώμη από τους αγνώστους, κλειδώθηκαν στην τουαλέτα κι έκαναν αριθμητικές πράξεις στο κομπιουτεράκι του κινητού αλλά δεν τους έβγαινε με τίποτα αυτό το αποτέλεσμα. Άλλο ένα βράδυ η Νάνση κοιμήθηκε με αλλοδαπό που της γνώρισε η Φουρνάρισσα κι όταν ξύπνησε έλειπε το κομοδίνο της. Με αυτά και με τα' άλλα σχέση δεν φαινόταν να της κάθεται, εκτός από εκείνη την περίπτωση του τύπου που πίστεψε ότι η Νάνση είναι η αδελφή ψυχή του γιατί κι εκείνος όλο κάτι διαφορετικό έψαχνε να κάνει στο κρεβάτι. Η σχέση αυτή τελείωσε άδοξα, όταν έπαθε ηλεκτροπληξία η Νάνση - μη ρωτάτε πώς.

Εν τω μεταξύ, οι περισσότεροι αναγνώστες μου είχαν πια το δίλημμα του σκαντζόχοιρου. (Όταν ο σκαντζόχοιρος νιώθει κρύο και μοναξιά δεν ξέρει τι να κάνει - αν πλησιάσει έναν άλλον σκαντζόχοιρο για να κοιμηθούν αγκαλιά, τρυπούν ο ένας τον άλλον με τις βελόνες του. Έτσι και κάποιοι άνθρωποι δεν ξέρουν τι να κάνουν, γιατί με το που έρχονται κοντά μεταξύ τους, θα ξέρει πλέον πού να πονέσει ο ένας τον άλλον. Μερικοί αποφασίζουν τελικά ότι δεν δέχονται ούτε να πληγώνουν ούτε να πληγώνονται, σταματούν να πλησιάζουν του άλλους και διαπραγματεύονται με τη μοναξιά τους). «Ίσως οι άντρες μετά τα 30 φοβούνται τις σχέσεις γιατί είναι τρομαγμένα σκαντζοχοιράκια» έλεγα στη Φουρνάρισσα. «Έτσι εξηγείται» μου απάντησε εκείνη. «Από χθες βράδυ έχω έναν πονόλαιμο σαν να έχω κάνει στοματικό σεξ ή σε σκαντζόχοιρο ή σε κάκτο, και το δεύτερο το απέκλεισα εξαρχής».

Οι σκαντζόχοιροι είναι κάθε βράδυ στο Ίντερνετ και φλερτάρουν. Είναι όλο υποσχέσεις για το τι πρόκειται να συμβεί μόλις βρεθείτε, που κι ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος πορνό δεν θα μπορούσε να τα γράψει έτσι όπως τα καταγράφουν τα τσατ -θα σου κάνω, θα σου ράνω, θα σου δείξω- ε, και μετά πάει ο καθένας για ύπνο κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Το πολύ πολύ, μετά από καιρό να ανταλλάξετε τηλέφωνα και να συνεχίσετε το σεξ με μηνύματα - είναι ένα βήμα κι αυτό. Όχι ότι δεν θες να κάνεις πραγματικό σεξ με τον άλλον. Θες. Αλλά όχι με τον ίδιο, με την ιδέα του. Γι' αυτό δεν χρειάζεται να τον συναντήσεις. H Φουρνάρισσα έλεγε ότι ένα καλό έχει αυτό το είδος σεξ. Κανείς δεν σε ξυπνά το πρωί να κάνεις τη froggy στάση (froggy στάση: οποιαδήποτε σεξουαλική στάση κατά την οποία έχεις μάτια πρησμένα απ' τον ύπνο και χαμένο βλέμμα βατράχου).

Οι άνθρωποι-σκαντζόχοιροι είναι η περίπτωση του Λεωνίδα, ενός αναγνώστη. Ο Λεωνίδας ποτέ δεν βγήκε date με καμία από αυτές που φλέρταρε στα date clubs του f/b. Λένε ότι κάνοντας σχέσεις μαθαίνεις πραγματικά τη ζωή, αλλά μην κάνοντας σχέσεις παίρνεις επίσης σημαντικά μαθήματα ζωής. (Μάθημα ζωής νούμερο 56: το να αυνανίζεσαι με κάλτσα είναι ανώφελο, αν η κάλτσα έχει τρύπα). Ο dr Aris του απαντούσε στα mail ότι ναι, το να μη συναντάς τις τύπισσες από το Ίντερνετ είναι φρονιμότερο, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει. (Την τελευταία φορά που ο dr Aris συνάντησε κάποια με την οποία φλέρταρε καιρό στο «are u interested» για να κάνουν επιτέλους σεξ, σκέφτηκε αρχικά ότι είναι μαλλιαρή. Δεν σκέφτηκε ότι επιπλέον είναι κι άντρας. Για να το ξεπεράσει, όταν έμεινε μόνος του πήρε τηλέφωνο τις ροζ γραμμές. Και κάθισε και τους τα είπε όλα κι έκλαιγε με μαύρο δάκρυ).

Mόνο μια σχέση είχε ο Λεωνίδας σε όλη του τη ζωή, την Καίτη, που τον έστυψε σαν λεμονόκουπα και τον πέταξε. Είχαν χαθεί για χρόνια, αλλά με το που εμφανίστηκε το f/b, ο Λεωνίδας άρχισε να λέει ξανά στους φίλους του πώς έκανε η Καιτούλα τα μαλλιά της, πώς ντύθηκε η Καιτούλα, η Καιτούλα έτσι, η Καιτούλα αλλιώς. «Μη μου πεις ότι βγαίνεις ξανά με τη σκρόφα» του έλεγαν εκείνοι. «Τι λες» απάντησε ο Λεωνίδας «ούτε ζωγραφιστή δεν θέλω να τη βλέπω. Απλά αυνανίζομαι βιαστικά μπροστά από τις φωτό της».

Σε κάποια φάση έχασε την Καιτούλα και τις υπόλοιπες. Το facebook ακύρωσε το λογαριασμό του γιατί λέει είχε κάνει register με ψεύτικο προφίλ. Τώρα, για να πάρει ξανά πίσω τον παλιό του λογαριασμό, έπρεπε να αποδείξει ότι είναι το πραγματικό του όνομα. Τους απάντησε επίσης με mail, στο οποίο έπρεπε να υπογράψει:

«Υours sincerely,

Valkanionikis Sto Pidima»

Καθώς διάβαζα τις τελευταίες γραμμές αυτού του mail του στη Φουρνάρισσα, της κάθισε το αντισυλληπτικό χάπι στο λαιμό. Τουλάχιστον, εκείνη τη νύχτα θα έκανε ασφαλές στοματικό σεξ.

(συνεχίζεται)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ