Let love find you

Let love find you Facebook Twitter
0

Ο Λεωνίδας και η Όλγκα τα έφτιαξαν -ήταν πλέον επίσημο στο Facebook. Ταιριαστό ζευγάρι, απ' όποια πλευρά και να το δεις. Η Όλγκα είχε επίσης από πάντα το δίλημμα του σκαντζόχoιρου (να πλησιάσει κάποιον με κίνδυνο να τρυπηθούν ή να μείνει μόνη της;). Οπότε. έκανε επίσης πλέον σχέσεις μόνο on line. Όπως κι ο Λεωνίδας, είχε πάρει κι αυτή σπουδαία μαθήματα ζωής μετά από τόσα χρόνια χάζεμα σε φωτογραφίες, σεξ στην κάμερα και ερωτικές εξομολογήσεις στο chat. (Μάθημα ζωής νούμερο 19: και τα μικρά πέη έχουν συναισθήματα). H σεξουαλική τους ζωή ήταν τόσο ενδιαφέρουσα, που ο Λεωνίδας έστελνε στον εαυτό του sms σχετικά με την προηγούμενη νύχτα για να θυμηθεί το πρωί όλα όσα συνέβησαν. Βέβαια υπήρξε ένα ατύχημα. Κοίταξε μια μέρα το κινητό του, και μερικά είχαν πάει στη μητέρα του- οι αριθμοί τους διέφεραν ένα νούμερο.

Ευτυχώς, η μάνα του ήταν μοντέρνα και δεν παρεξηγούσε. Ήταν κι αυτή στο Facebook και μάλιστα είχε γράψει στο relationship status σχετικά με τα τριάντα χρόνια γάμου και τα τρία παιδιά που απέκτησε συνολικά με τον σύζυγό της και πατέρα του Λεωνίδα: «it s complicated». Από τότε που βγήκε το Facebook, πίστευε ακράδαντα ότι θα κατάφερνε μέσω αυτού να παντρέψει την κόρη της Τζο, τη μικρή αδελφή του Λεωνίδα - ευτυχώς η μεγάλη είχε αποκατασταθεί με μεσίτη στα Σπάτα. Φυσικά, για να μη ρισκάρει η κόρη της, έκλεινε πρώτα εκείνη ραντεβού στους υποψήφιους γαμπρούς. Κι έτσι πήρε κι εκείνη με τη σειρά της σημαντικά μαθήματα ζωής από dates στο f/b. (Μάθημα ζωής νούμερο 19: δεν μπορείς να κρύψεις και τα κιλά σου με μεγάλα γυαλιά ηλίου). Όταν κάποιος γαμπρός τής άρεσε του έλεγε την αλήθεια, ότι τσέκαρε για την κόρη της τι κυκλοφορούσε. Κι ύστερα ενημέρωνε την Τζο να του κάνει request. To χειρότερο ήταν ότι δασκάλευε την κόρη της για το πώς θα τους τυλίξει. Βέβαια, είχε κι η Τζο της δικές της ιδεούλες για το πώς συμβαίνει αυτό: «Κοίτα μαμά, έρχεται ο Τζιμάκος φρομ Σπάρτη απόψε στο σπίτι, και μην του πεις ότι έχω την περίοδό μου. Μόλις πάει να με πηδήξει, λέω όχι, κι εκείνος θα πιστέψει ότι είμαι φτιαγμένη για γάμο κι ότι έχω class. Οπότε του κάνω στοματικό σεξ για να τον μπερδέψω και να γίνω μυστηριώδης».

Ευτυχώς, ο πατέρας τους δεν έπαιρνε χαμπάρι γιατί αιωνίως κοιμόταν στον καναπέ, βλέποντας τηλεόραση. Οι γκόμενοι που μπαινόβγαιναν δεν κατάλαβαιναν καν ότι επρόκειτο για πατέρα κι όχι για πουφ. Ο Λεωνίδας, έτσι κι αλλιώς δεν έβγαινε απ' το δωμάτιό του κι είχε αποβλακωθεί με το κομπιούτερ και με το chat με την Όλγκα. Ο πρώτος υποψήφιος γαμπρός που εμφανίστηκε ιστορικά στο σπίτι ήταν Γιώργος, ένας όχι ακριβώς περιζήτητος εργένης, αλλά σίγουρα επιφανής νέος. Η Τζο κλείστηκε μαζί του στο δωμάτιό της και πήγε να βάλει σε εφαρμογή του κόλπο. Όμως ο Επιφανής Νέος τής είπε να χαλαρώσουν και να μείνουν σιωπηλοί, ακούγοντας τις αναπνοές τους. Σε λίγη ώρα έδειχνε με το ένα του χέρι την καρδιά της Τζο και με το άλλο άγγιζε το πρόσωπό της. Η Τζο δεν κατάλαβε, αλλά την επόμενη μέρα ο Επιφανής Νέος τής εξήγησε με mail ότι αυτή η κίνηση σημαίνει «μ' αρέσει η προσωπικότητά σου περισσότερο απ' την εικόνα σου». Από εκείνη την βραδιά η Τζο θυμάται επίσης που ο υποψήφιος γαμπρός προσπαθούσε να σηκώσει ένα κομματάκι τσιπς από το μανίκι της επί μισή ώρα. Κι έτσι από Επιφανής Νέος μετονομάστηκε στα κουτσομπολιά της οικογένειας σε «Εμφανής Τζοιντάκιας».

(συνεχίζεται)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ