Μέσα στο πλήθος

Μέσα στο πλήθος Facebook Twitter
0

»Ο Γ. επιδίδεται ευλαβικά σε σχέσεις περιστασιακές με ημερομηνία λήξης. Κάθε καινούργια γνωριμία ξεκινά ενθουσιωδώς, για να καταλήξει απογοητευτικά. Το τεκνό που κάνει καταπληκτικό σεξ και διαθέτει σούπερ σώμα στην πορεία αποδεικνύεται ελαφρώς ελαττωματικό, πάσχει από πρόωρη εκσπερμάτωση (ουπς, λεκιάστηκα!), είναι κομπλεξικός, φίφα, μπόχαλη, έχει γυναίκα και μούλικα, πήρε κάποια κιλάκια ξαφνικά και από Άδωνις έγινε μεσογειακή φάλαινα . Στην πραγματικότητα ο Γ. αναζητά πάντοτε την καύλα της πρώτης φοράς. Ανησυχεί μήπως κάτι πηγαίνει στραβά με τον ίδιο, παρακολουθώντας τους γύρω του να αναζητούν λυσσαλέα τη σχέση (στις λεωφόρους, στα πάρκα, στους κήπους).

»Ο A. και ο K. συμπλήρωσαν αισίως πέντε χρόνια δεσμού. Βίωσαν τα «μέλια» της πρώτης περιόδου, για να καταλήξουν από το πλυντηράτο, τον πολυέλαιο, το πλάτη με πλάτη και την κατακόρυφο στην ασφυκτική ρουτίνα της καθημερινότητας, όπου η πιο συναρπαστική στιγμή του 24ωρου είναι στο σούπερ μάρκετ, όταν ανακαλύπτεις ότι υπάρχει εκπτωτικό κουπόνι στη φέτα «Δωδώνη», η ανάθεση του πλυσίματος των πιάτων αποτελεί αιτία χωρισμού και το δρομολόγιο σαλόνι-κρεβατοκάμαρα για επαφές τρίτου τύπου αντικαθίσταται από τη διαδρομή καναπές-ψυγείο (με καθαρά αυξητική πορεία). Παρ' όλα αυτά, παραμένουν μαζί  ευτυχισμένοι, καθ' ότι η αγάπη και η συντροφικότητα κατατροπώνουν τη δύναμη της συνήθειας.

»Ο Π., αν και οδεύει στα 30, ανήκει ακόμη στην πολυδιαφημισμένη γενιά των 700 ευρώ. Κατέβηκε στην πρωτεύουσα από το Αγρίνιο πριν 4 χρόνια και έκτοτε μένει κάτω από την ίδια στέγη με τον -στα χαρτιά- σύντροφό του. Παραμένει μαζί του από συμφέρον, ο κατά μια δεκαπενταετία γηραιότερος «γκουόμενος» τελεί χρέη sugardaddy και ουσιαστικά τον συντηρεί - εξάλλου, ο Π., ανέκαθεν πολυέξοδος, χρειάζεται χαρτζιλικάκι για τις πρωτεΐνες, τα ξεσκισμένα (ας μην επεκταθώ) τζιν και τη μηνιαία επίσκεψη σταΗondos. Ο Π. χρησιμοποίησε εξαρχής το gayromeo ως δεύτερο σπίτι του. Στο chat ζητάει κατευθείαν φωτογραφία πέους, το πρόσωπο δεν τον αφορά. Πρόσφατα πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει μόνος του, αποφασίζοντας παράλληλα να κάνει την τέχνη του επάγγελμα. Το τελευταίο διάστημα δουλεύει ως escort.

»O Τ. ακολουθεί μια φιλοσοφία ζωής άκρως διαδεδομένη στο εξωτερικό, που θεωρείται ακόμη εξωτικό φρούτο στην Αθήνα. Γυμνασμένος, με τατουάζ και εντυπωσιακή κατατομή, δεν λέει όχι σε... σκόνες και κουμπιά πάσης φύσεως. Τα Σαββατοκύριακα συχνάζει σε δημοφιλές μπαρ της πόλης με ολόκληρη αγέλη πανομοιότυπων χαρακτηριστικών - θαρρείς πως μισθώνουν κανονικό πούλμαν για τις μετακινήσεις τους . Τα μέλη της παρέας γίνονται θέμα συζήτησης από λοιπούς θαμώνες για τη χαριτωμένη συνήθεια να απαλλάσσονται από τα εφαρμοστά -σε σημείο να ασφυκτιούν οι ρώγες- μπλουζάκια τους αμέσως μετά την είσοδο στο κλαμπ. Ωστόσο, τα φαινόμενα απατούν. Σπάνια κάποιος γκρεμίζει το τείχος για να τους προσεγγίσει, στην Ελλάδα της ομοιογένειας το συγκεκριμένο μοντέλο ομοφυλόφιλου αντιμετωπίζεται ακόμη ως καρικατούρα και οι στερεοτυπικά υπερσεξουαλικοί τύποι τελικά αποχωρούν από το μαγαζί άπραγοι. Στην πραγματικότητα, ο Τ. δεν είναι αρνητικός σε μια σταθερή γνωριμία. Η εμφάνισή του όμως προκαταβάλλει.

[email protected]

Events

Χαράς ευαγγέλια για απανταχού bears και θαυμαστές αυτών που έχουν την τιμητική τους. Στις 25 Σεπτεμβρίου το Fou φιλοξενεί τον DJ Pixie στα decks και live show «bear in the shower»! Στις 30 του μήνα επανερχόμαστε στοFou για ένα electrowoof event, με αφορμή το ξεκίνημα της ιστοσελίδας www.bearwoof.gr. Αναμένεται με ενδιαφέρον και ένα ακόμη θεματικό πάρτι του αγαπημένου mybar την μεθεπόμενη Κυριακή, ενώ δριμύτερο επέστρεψε μετά την καλοκαιρινή ραστώνη και το Kazarma με τον πολυπράγμονα DJ Mario K. στα decks. Aκτιβισμός, πολιτική, gossip και άφθονο οφθαλμόλουτρο στη διαδικτυακή διεύθυνση www.queerty.com για όλα τα νέα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Lgbtqi+
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι σημαίνει η απόφαση της Μελόνι να εξισώσει την παρένθετη μητρότητα με εγκλήματα διεθνούς χαρακτήρα

Διεθνή / Η Μελόνι εξισώνει την παρένθετη μητρότητα με έγκλημα και εξαϋλώνει τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ στην Ιταλία

Από την Τετάρτη, τα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, απαγορεύεται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό - Τι ισχύει στις υπόλοιπες χώρες
LIFO NEWSROOM
Η Ελλάδα στην κορυφή των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, σύμφωνα με τη ΔιαΝΕΟσις

Lgbtqi+ / Η Ελλάδα στην κορυφή της κατάταξης για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, σύμφωνα με τη ΔιαΝΕΟσις

Η μελέτη αναδεικνύει και τον κρίσιμο ρόλο των κοινωνικών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της ευαισθητοποίησης του κοινού αλλά και της έγκυρης και συνεχούς πληροφόρησής του για τα ΛΟΑΤΚΙ+ ζητήματα
THE LIFO TEAM
«Ούτε τα κουτσομπολίστικα μέσα δεν ασχολούνται πια με το πόσα ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια παντρεύτηκαν»

Lgbtqi+ / «Ούτε τα κουτσομπολίστικα μέσα δεν ασχολούνται πια με το πόσα ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια παντρεύτηκαν»

Ο Γιώργος Τσιτιρίδης, ένας από τους γνωστότερους και πιο δραστήριους ΛΟΑΤΚΙ+ και όχι μόνο ακτιβιστές της Θεσσαλονίκης, αφηγείται τη ζωή, τη δράση του και μαζί κάποιες λιγότερο γνωστές πτυχές της ιστορίας της πόλης του.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γεωργία: Δολοφονήθηκε γνωστό τρανς μοντέλο μια ημέρα μετά τη ψήφιση του αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ νομοσχεδίου

Διεθνή / Γεωργία: Δολοφονήθηκε γνωστό τρανς μοντέλο μια ημέρα μετά τη ψήφιση του αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ νομοσχεδίου

Το υπουργείο Εσωτερικών της Γεωργίας ανακοίνωσε ότι η Αμπραμίντζε φέρεται να μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, ενώ αργότερα ανακοινώθηκε η σύλληψη ενός άνδρα που σχετίζεται με την υπόθεση
LIFO NEWSROOM