Ο θαυμαστός κόσμος των ερπετών

Ο θαυμαστός κόσμος των ερπετών Facebook Twitter
0

Την κολλητή της Κάτιας την έλεγαν Δένια. Απ' το Γαρδένια. Ήταν DJ και μουσικός παραγωγός. Trip hop κομματάκια. Η Κάτια βέβαια της έλεγε να αφήσει τα ψαγμένα και να κάνει κανένα σουξεδάκι να πουλήσει, να μην έχει ανάγκη και τους πλούσιους γκόμενους. Γιατί η Δένια ήθελε να κοιμάται μόνο με πλούσιους. Έλα όμως που την έφτιαχναν οι μακρυμάλληδες. Με το που έβλεπε μακρύ γυαλιστερό μαλλί σε άντρα χτυπούσε μεικτό οργασμό. Και ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να βρεις μακρυμάλλη και πλούσιο, μαλλιά και λεφτά δεν συμβαδίζουν, δεν είναι τυχαίο δα που οι περισσότεροι πλούσιοι άντρες έχουν φαλάκρα.

Κοιτάξτε πώς έχουν τα πράγματα. Όλοι οι άντρες έχουν την ευκαιρία για ένα γεύμα των πέντε ευρώ. Οι γυναίκες δεν έχουν αυτή την ευκαιρία. Για παράδειγμα, δε μπορούν τόσο εύκολα να κοιμούνται με δεύτερους γκόμενους, όπως οι άντρες με δεύτερες γκόμενες, που είναι και πιο σέξι. Το σεξ των αντρών και τον γυναικών διαφέρει από μια πληροφορία που υπάρχει διαφορετική στο DNA τους από την εποχή των σπηλαίων. Στους άντρες η πληροφορία λέει «κάνεις ένα σεξ και φεύγεις και δεν την παίρνεις και ξανά τηλέφωνο», ενώ στις γυναίκες λέει «κάνεις ένα σεξ, μένεις έγκυος και χοντρή με κυτταρίτιδα για εννιά μήνες και φροντίζεις τα επόμενα δεκαοκτώ χρόνια το παιδί σου, ενώ εκείνος τσιλιμπουρδίζει με μικρές». Έτσι, αργά ή γρήγορα οι γυναίκες φροντίζουν να κοιμούνται και με άντρες που εκτός από καλά γονίδια, έχουν και λίγο μυαλό, status, επίπεδο, μπορούν να τους κυκλοφορήσουν στον κύκλο τους, τους συμπαραστέκονται, τους δίνουν δέσμευση, τις αγαπούν. Γι' αυτό τελικά ακόμη και οι καριόλες ίσως να παντρευτούν άντρες που δεν βρίσκουν τόσο σέξι, αλλά έχουν όλα τα παραπάνω χαρίσματα.

Βέβαια, όλοι λένε ότι η ομορφιά είναι στα μάτια εκείνου που κοιτά, αλλά αυτό είναι εντελώς χαζομάρα, γιατί στην πραγματικότητα η ομορφιά βρίσκεται στο σάλιο εκείνου που τον κοιτάνε. Από το πρώτο φιλί οι γυναίκες γνωρίζουν πόση τεστοστερόνη έχει ένας άντρας. Το καταλαβαίνουν επίσης αυτό κι απ' τη φωνή του - δεν είναι τυχαίο ότι οι άντρες με πιο μπάσες φωνές κάνουν περισσότερο σεξ. Αλλά, πάνω απ' όλα, πρέπει να τους αρέσει η μυρωδιά του. Η μυρωδιά δείχνει το MCH (Mείζον Σύμπλεγμα Ιστιοσυμβατότητας). Δυο άνθρωποι μπορούν να κάνουν υγιή παιδιά μεταξύ τους όταν έχουν τελείως διαφορετικό MCH, το οποίο είναι ένα σύμπλεγμα γονιδίων. Δηλαδή, όταν σας αρέσει η μυρωδιά κάποιου με τον οποίο μόλις κοιμηθήκατε, έχετε διαφορετικό MCH, αν δεν σας αρέσει και γι' αυτό δεν θέλετε να τον ξαναδείτε πολύ καλά κάνετε, είστε ασύμβατοι μεταξύ σας για να κάνετε παιδιά, έτσι καταλάβαιναν και οι άνθρωποι των σπηλαίων ποιον δεν θα πηδήξουν από τη φυλή τους γιατί είναι συγγενής άνθρωπος.

Η Δένια διάλεξε για πατέρα του παιδιού της τελικά έναν Μεξικάνο. Ο οποίος είχε spicy MCH και μακριά μαύρα μαλλιά! Κι είχε και μερικά χρήματα, όχι πολλά, αλλά είχε. Και μιλούσε και λίγα ελληνικά. Βέβαια, δεν μπορούσε να πει το «μπ» κι έλεγε «β», αλλά της Δένιας της φάνηκε χαριτωμένο που την πρώτη φορά που τον πήγε σπίτι της τής είπε «πιάνεις άλλη μια βίρα;». Το θέμα, βέβαια, δεν είναι να κάνεις μια σχέση, το θέμα είναι πώς θα κρατήσεις αυτήν τη σχέση. Της Δένιας δεν της πήγαινε η μονογαμία, οπότε μετά τη γέννηση του παιδιού τους έμεινε με δέκα κιλά παραπάνω κι αυτό δεν άρεσε στον Μεξικάνο με τα μακριά μαλλιά. Η Κάτια της πρότεινε να ξαναρχίσει την κολύμβηση και θα γράμμωνε σε χρόνο ντε τε, εφόσον το σώμα θυμάται. Βέβαια, κάποιες φορές το σώμα θυμάται αλλά το μυαλό θέλει να ξεχάσει, κι εκεί δημιουργείται το μπέρδεμα. Tespa. Ο Μεξικάνος την απάτησε. Όχι ότι η Δένια δεν τον είχε απατήσει κι αυτή μερικές φορές, αλλά η διαφορά της απιστίας των αντρών και της απιστίας των γυναικών είναι ότι οι πρώτοι πιάνονται. Η Δένια απείλησε να του πάρει το μωρό και να ξαναφτιάξει την ζωή της με φαλακρό, «μα εγώ είμαι ο βαβάς» έλεγε ο Μεξικάνος, αλλά τον χώρισε τον μακρυμάλλη. Η Κάτια της έλεγε, ορίστε, θα μπορούσε η Δένια να είχε σκεφτεί εκείνη το σουξεδάκι του Ζουγανέλη «Μακρυμάλλης». «Διώξε πια τον μακρυμάλλη για χατίρι φαλακρού, πέντε τρίχες όλες κι όλες μα καρδιά μικρού παιδιού. Μακρυμάλλη, Μακρυμάλλη, άιντε βρες κι εσύ μιαν άλλη, η αγάπη που της είχες ήταν ένα μάτσο τρίχες».

(συνεχίζεται)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ