To βρομόστομα της «Όλγας Τρέμη»

To βρομόστομα της «Όλγας Τρέμη» Facebook Twitter
0

Εξαιρετική street art: NO SIGNAL - Ώρα Μηδέν στην Αθήνα. [via th.d]




Η ΓΗ ΤΡΕΜΕΙ

Κάποιος άνοιξε λογαριασμό στο Twitter ως Όλγα Τρέμη και άρχισε να κράζει δημόσια πρόσωπα. Στην αρχή, πολλοί πίστεψαν ότι είναι αυτή - τόσο που ο διευθυντής ειδήσεων του Mega Χρήστος Παναγόπουλος χρειάστηκε να πει ότι μίλησε με την ίδια και να διαψεύσει την εμπλοκή της στο συγκεκριμένο προφίλ. Το ίδιο έκανε κι ο έκπληκτος Νίκος Χατζηνικολάου, που την πήρε τηλέφωνο και μετά ενημέρωσε όσους τον ακολουθούν. Λίγο μετά, το προφίλ διαγράφηκε, μετά επανήλθε κ.ο.κ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος υποκρίνεται πως είναι κάποιος διάσημος. Το αξέχαστο Τwitter του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή (το οποίο έγραφε ο Θ. Γεωργακόπουλος) ήταν ίσως το πιο αστείο που υπήρξε ποτέ - επίσης ωραίοι ήταν οι ψεύτικοι λογαριασμοί του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της «επίσημης» Εκκλησίας.

Η «Όλγα Τρέμη», λοιπόν, άρχισε να στέλνει μηνύματα σε διάσημους, προδίδοντας εμμέσως ότι δεν είναι η αληθινή.

Στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Καλέ, η αληθινή είμαι. Χα χα χα. Δημοσιογράφοι λαμόγια. Πόσα παίρνετε πίσω απ’ τις κλειστές πόρτες των γραφείων;».

Στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μάρκου: «Αγαπητέ γλείφτη της κάθε ποδιάς και π…, συνέχισε το ρούφηγμα».

Και πάει λέγοντας.

Πριν, όμως, ξεφύγει τελείως η κατάσταση, όλα είχαν αρχίσει με πλήρη αληθοφάνεια.

«Αγαπημένοι φίλοι, δεν έχω σκοπό να κάνω ένα δεύτερο δελτίο ειδήσεων! Εδώ θα συζητάμε ανάλαφρα θέματα», ξεκίνησε, για να της απαντήσουν κάποιοι "γιατί; κάνεις και πρώτο δελτίο;".

Μετά από λίγη κουβεντούλα έγραψε: «Λοιπόν, θα τα πούμε αύριο! Απάντησα σε όσο περισσότερους μπορούσα... Πάμε για φαγητό τώρα στο ΕΛΑΙΩΝ! Γεια σας!».

Ούτε αυτό δεν έμεινε αναπάντητο. «Εύχομαι 100.000 κόσμος να σε περιμένει για υποδοχή έξω απ’ το εστιατόριο…», σχολίασε φλεγματικά ο amhelakos, λίγο πριν αποκαλυφθεί πως η Τρέμη δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά...


KINKY WRITERS

Συνδυάζοντας την υψηλή τέχνη της λογοτεχνίας με το γυμνασιακό χιούμορ, δεκάδες χρήστες του Τwitter σκέφτηκαν στο #kinkywriters ονόματα λογοτεχνών πειραγμένα, έτσι ώστε να είναι πιο σέξι.

Να μερικά απ’ τα πιο κουφά αποτελέσματα που αποδεικνύουν τις λογοτεχνικές γνώσεις των συμμετεχόντων...

Οδυσσέας Καυλίτης / Χρήστος Χωμουνίδης / Emily Dickinson/ Νόαμ Πουτσόμσκι / Αγκάθα Χύστη / Τρούμαν Καπότας / Μάριος Ψωλίτης / Τσαρλς Τσιμπουκόφσκι / Ίταλο Καβλίνο / Μάρω Βαμβμουνάκι / Μπρετ Σκίστον Έλις / Γιώργος Βυζινός / Anal Frank / Ευγένιος Τριβυζάς / Τσαρλς Μπουκακιόφσκι / Λένος Χυσίδης / Κώστας Καρυωλάκης / E.E. (I’m) Cumming! / Haruki Hamurakami / Εμμανουήλ Αιμορροΐδης / Τζέιν Χώστην / Immanuel Cunt / George Pornwell / Γεώργιος Δροχύνεις / Άλκη Πέη / Ευάγγελος Παπαπούτσος.

 Oικογενειακές Ιστορίες

Γιώργος, 59, πρωθυπουργός - he just doesn't know what to do with himself
Αντώνης, 59, μοναχικος cowboy - τον εμπιστεύεται μόνο η Άννα Βισση

Κάρολος, 82, συνταξιουχος - Αισθάνεται προδομένος παρα τα 25 k το μήνα
Άρης, 45, playboy - φεσωσε το κράτος με 75 k για γραβατες, φουλαρια

Μιλενα, 46, Αλεγκρος τύπος/ανεξάρτητη - πήρε τη ζωή στα χέρια της

RETWEETS!

Μακάρι να έκλειναν όλα τα ιδιωτικά κανάλια (και να ξανάνοιγαν με κανόνες και άδειες). Θ’ ανάσαινε η δημοκρατία. (greekgaylolita)

Ένα πολύ περίεργο πράγμα, ρε παιδί μου, σε καμιά συγκέντρωση “Αγανακτισμένων” πολιτών να μην υπάρχει ούτε μισό σύνθημα για εκλογές. (michalisgeor )

Πώς θα ήμασταν τώρα, άραγε, αν το 3% όσων διαμαρτυρήθηκαν στην παρέλαση διαμαρτύρονταν και όταν δεν άφηναν τον Οδυσσέα Τσενάι να είναι σημαιοφόρος; (dinstereo)

Βέρα Κρούσκα προς Πρέκα, σε εθνικοπατριωτική μπούρδα του Star: «Δεν είμαι ηρωίδα, αγάπη μου. Είμαι μια ερωτευμένη γυναίκα». Θα κλέψω την ατάκα. (EiriniGiannaki)

Κάποιος στο F/B έβαλε δίπλα-δίπλα τη φωτό του νεαρού που μουντζώνει στην παρέλαση μ’ αυτήν του Κινέζου μπροστά απ’ το τανκ στην Τιεν Αν Μεν… (vivian_e)

Βασικά, αν υποπτευθώ ότι όλα αυτά έγιναν για να τελούμε υπό μόνιμη εποπτεία των ξένων, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. (ludens).

*Περισσότερα πράγματα (γενικώς) κάθε μέρα στο Bits and Pieces

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

TV & Media / Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Κίντμαν φάνηκε να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγεκ, που προσπαθούσε να την τραβήξει για φωτογραφία
LIFO NEWSROOM
«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM