H Mαντόνα κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να πάρει πίσω το γιο της που δεν ήθελε να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί της

H Mαντόνα κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να πάρει πίσω το γιο της που δεν ήθελε να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί της Facebook Twitter
1

Αυτά φαίνεται ότι δεν θα είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα για τη Μαντόνα, η οποία έχει ξεκινήσει μια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών της. Η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να προσφύγει στο δικαστήριο προκειμένου να αναγκάσει το γιο της Rocco να επιστρέψει από το Λονδίνο και να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί της. Ο 15χρονος Ρόκο θέλει να περάσει τη γιορτή με τον πατέρα του, τον γνωστό σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, όμως η Μαντόνα προσφεύγοντας στο δικαστήριο κέρδισε την απόφαση, σύμφωνα με την οποία ο Ρόκο πρέπει να επιβιβαστεί σε ένα αεροπλάνο και να επιστρέψει.

Ο δικηγόρος του πατέρα του δήλωσε ότι ο 15χρονος είπε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να γυρίσει στη Νέα Υόρκη, αλλά παραδέχτηκε ότι τον εμπόδισε και ο πατέρας του. Σύμφωνα με την New York Daily News την ώρα που ο δικηγόρος έκανε τις δηλώσεις, η σταρ που ήταν εμφανώς ταραγμένη προσπάθησε να παρέμβει αλλά εκείνος την απέτρεψε. Η δικαστής στο σκεπτικό της είπε ότι ο Ρόκο θα πρέπει να επιστρέψει και να μιλήσει με τη μητέρα του και να επανεξετάσει το ζήτημα του γονέα που προτιμά. Είπε επίσης ότι θα πρέπει να είναι στο δικαστήριο για να ληφθεί μια νέα απόφαση που θα επιλύσει το θέμα.

«Αν θέλει να ζήσει μόνιμα με τον πατέρα του θα πρέπει πρώτα να επιστρέψει στη μητέρα του», τόνισε η δικαστής.

Μαντόνα και Ρίτσι πήραν διαζύγιο το 2008 και έχουν έναν ακόμη γιό 10 ετών, τον οποίο έχουν υιοθετήσει.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

1 σχόλια
Από τη μία σκέφτομαι πόσο cool είναι να είσαι ο γιος της Μαντόνα και να έχεις όλες τις πόρτες ανοιχτές στον καλλιτεχνικό κόσμο και από την άλλη ότι το παιδί της είναι απλά ένας έφηβος που που απλά γούσταρε να κάνει γιορτές με τον πατέρα του. Έλεος ρε Μαντονάκι μη το ευνουχίζεις το παίδι! Άστο και λίγο με τον πατέρα του, άνθρωπος είναι και αυτός θέλει να δει τον γιο του!