Eισαγγελέας του Παρισιού: ίσως ο τρομοκράτης που σκοτώθηκε χθες να μην είναι αυτός που νομίζουμε

Eισαγγελέας του Παρισιού: ίσως ο τρομοκράτης που σκοτώθηκε χθες να μην είναι αυτός που νομίζουμε Facebook Twitter
0

Ο εισαγγελέας του Παρισιού Φρανσουά Μολίνς εξέφρασε αμφιβολίες για την πραγματική ταυτότητα του ανθρώπου που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε χθες από γάλλους αστυνομικούς, όταν επιχείρησε να εισέλθει στο αστυνομικό τμήμα στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού, κρατώντας μαχαίρι και φωνάζοντας "ο Αλλάχ είναι μεγάλος".

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεκρός είναι μαροκινής καταγωγής, ωστόσο ο εισαγγελέας ανέφερε ότι δεν είναι καθόλου βέβαιος ότι η ταυτότητα του είναι πραγματική και πως όταν πριν λίγους μήνες συνελήφθη για κλοπή, ίσως είχε δώσει ψεύτικη ταυτότητα. Είπε επίσης, ότι πάνω του βρέθηκε χθες και κινητό με γερμανική SIM ενώ ένα φύλο χαρτιού που επίσης είχε πάνω του ανέφερε διαφορετικό όνομα και εθνικότητα τυνησιακή. Στο ίδιο χαρτί ήταν ζωγραφισμένη μια σημαία του Ισλαμικού Κράτους και μια δήλωση υποταγής στην τρομοκρατική ομάδα.

Eισαγγελέας του Παρισιού: ίσως ο τρομοκράτης που σκοτώθηκε χθες να μην είναι αυτός που νομίζουμε Facebook Twitter

Δικαστική πηγή ανέφερε χθες ότι ο νεκρός είναι ο Αλί Σαλάχ, μαροκινός γεννημένος στην Καζαμπλάνκα το 1995, και άστεγος. Ήταν γνωστός από την αστυνομία για μία κλοπή το 2012 στην περιοχή Var της νότιας Γαλλίας. Πάντως το  όνομα Ali Sallah δεν ήταν γνωστό στις υπηρεσίες πληροφοριών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «μυστικός πόλεμος» της Μοσάντ κατά της Χεζμπολάχ: Οι βομβητές και η εξόντωση Νασράλα

Διεθνή / Ο «μυστικός πόλεμος» της Μοσάντ κατά της Χεζμπολάχ: Οι βομβητές και η εξόντωση Νασράλα

Το 2015 ξεκίνησε να εφαρμόζεται το σχέδιο - Πώς εξελίχθηκε η απολύτως μυστική επιχείρηση - Ο ρόλος άγνωστης γυναίκας στην πώληση των συσκευών στη Χεζμπολάχ - Οι κίνδυνοι και τα ρίσκα των Ισραηλινών
LIFO NEWSROOM
Σόου Ντόναλντ Τραμπ με Έλον Μασκ επί σκηνής στο Μπάτλερ

Διεθνή / Σόου Ντόναλντ Τραμπ με Έλον Μασκ επί σκηνής στο Μπάτλερ

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών επέστρεψε δίνοντας σόου για τους φανατικούς του υποστηρικτές, με τον Έλον Μασκ να χοροπηδά επί σκηνής για να τον αποθεώσει - «Όπως έλεγα...», ξεκίνησε την ομιλία του - Ενός λεπτού σιγή και τέσσερις ήχοι καμπάνας για τον νεκρό και τους τραυματίες - Ακούστηκε και το Ave Maria
LIFO NEWSROOM