Βίντεο: H Μαντόνα τίμησε τον David Bowie στη συναυλία της τραγουδώντας το «Rebel, Rebel»

Βίντεο: H Μαντόνα τίμησε τον David Bowie στη συναυλία της τραγουδώντας το «Rebel, Rebel» Facebook Twitter
0

H Μαντόνα τίμησε εχθές το βράδυ τον David Bowie κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην Toyota Arena του Χιούστον, αφιερώνοντας του το τραγούδι «Rebel Rebel».

«Θέλω να αποτίνω φόρο τιμής στον άνθρωπο που ενέπνευσε την καριέρα μου», είπε στο πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο κάτω από τη σκηνή, «αν δεν ξέρετε ποιος είναι ο David Bowie, ψάξτε τον, γα@@@νοι».


«Ήταν μία από τις ιδιοφυΐες της μουσικής βιομηχανίας, ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές - στιχουργούς του 20ου αιώνα και μου άλλαξε τη ζωή όταν τον παρακολούθησα σε μία συναυλία στο Ντιτρόιτ. Μου έδειξε ότι είναι οκ να είσαι διαφορετικός. Και είναι η πρώτη «καρδιά επαναστάτη» που έριξα τα μάτια μου επάνω της. Αμέσως μετά, η βασίλισσα της ποπ ξεκίνησε να τραγουδά.

Δείτε το βίντεο:

Λίγο αργότερα πόσταρε στην προσωπική της σελίδα στο facebook μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται να έχει ξαπλώσει μπρούμυτα στη σκηνή, με φόντο τη φωτογραφία του David Bowie και τη λεζάντα να γράφει:

«Αποτίοντας φόρο τιμής στον αγαπημένο μου επαναστάτη. Στο Χιούστον. Σ' ευχαριστώ... David Bowie».

"Paying Tribute to My Favorite Rebel.❤️! In Houston‼️ Thank you!..........David Bowie. ❤️ #rebelhearttour" -Madonna

Δημοσιεύτηκε από Madonna στις Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016
Πολιτισμός
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Αθήνα: Πως γλύτωσε από την μπουλντόζα ένα ιστορικό κτίριο της πόλης

Πολιτισμός / Πώς ένα ιστορικό κτίριο της Αθήνας γλίτωσε από την μπουλντόζα

Όσα αναφέρουν στη LiFO επιστήμονες από τις δύο οργανώσεις που προσέφυγαν στο ΣτΕ, ζητώντας να αποτραπεί η κατεδάφιση μιας μεσοπολεμικής κατοικίας και να χαρακτηριστεί το κτίριο διατηρητέο.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ