Τσίπρας: Οριστικά τέσσερις οι τηλεοπτικές άδειες- Κατατίθεται αύριο η σχετική διάταξη

Τσίπρας: Οριστικά τέσσερις οι τηλεοπτικές άδειες- Κατατίθεται αύριο η σχετική διάταξη Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
2


 

"Αύριο στη βουλή, καταθέτουμε διάταξη και ψηφίζουμε διάταξη που θα ορίζει ότι οι τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας θα είναι τέσσερις", διευκρίνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο, συμπληρώνοντας: "Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγουμε τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος και θα δημιουργηθούν τηλεοπτικά σχήματα οικονομικά βιώσιμα και πραγματικά ανεξάρτητα".

"Συνιστά θεσμική εκτροπή η στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τη συγκρότηση του ΕΣΡ", τόνισε ο Πρωθυπουργός. "Είναι κρίμα που ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε τη θητεία του ξεπληρώνοντας γραμμάτια στη διαπλοκή", πρόσθεσε ο πρωθυπουργός. 


Σημείωσε, επίσης, ότι με δεδομένη την άρνηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης για συναίνεση, η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να αναλάβει να προκηρύξει και να ολοκληρώσει τον διαγωνισμό, τηρώντας όλες τις εγγυήσεις της διαφάνειας.


"Η διαπλοκή βιώνει τις τελευταίες ημέρες της εξουσίας της", είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: "Οι επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες. Θα αντέξουμε, να υλοποιήσουμε την εντολή που με σαφήνεια μας έδωσε τρεις φορές ο ελληνικός λαός".

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Sorry, γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει καλά. Πλέον θα έχουμε 4 μόνο ιδιωτικά κανάλια; Αν ισχύει αυτό.... κάνουμε πλάκα;;;; Γίνεται για να "χτυπήσουμε την διαπλοκή"; Αυτός είναι ο τρόπος; Να προτείνω εγώ έναν καλύτερο τρόπο; Να μην έχουμε ΚΑΝΕΝΑ ιδιωτικό κανάλι. Τότε σίγουρα δεν θα έχουμε διαπλοκή. "Πονάει κεφάλι; Κόψει κεφάλι."
"Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγουμε τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος και θα δημιουργηθούν τηλεοπτικά σχήματα οικονομικά βιώσιμα και πραγματικά ανεξάρτητα". Οπως Β.Κορέα , δηλαδή έχουμε και λέμε:-ΕΡΤ(μία αδεια?)-Τούρκοι επενδυτές(ακούγεται για 2 υποψηφιότητες)-Κολλητός "επενδυτής"-Οτι μένει για το ξεκάρφωμα.Το επόμενο βήμα για την καταπολέμηση της "διαπλοκής" θα είναι το "πόσους χωρά το διαδίκτυο"?Απευθύνεται σε ηλιθίους ?