Όταν η Κεφαλονιά συνάντησε την Σαντορίνη

Το Chefi ταξιδεύει σε δύο αμπελώνες και δύο νησιά

LIFOTEAM 18.2.2016 | 16:08

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου για πρώτη φορά στο CHEFI ταξιδεύει σε δύο αμπελώνες, δύο πελάγη, δύο νησιά. Υποδέχεται τον Πέτρο Μαρκαντωνάτο, από το οινοποιείο Gentilini της Κεφαλονιάς και τον Γιάννη Βαλαμπού από το οινοποιείο Βασάλτη της Σαντορίνης.

 

Το Μενού έχει ως εξής:

 

Νασίτης, 90% Αθήρι-Αηδάνι και 10% Ασύρτικο, Αμπελώνες Βασάλτης, Σαντορίνη, 2015
Γαρίδα, σαλάτα κινόα, sushi roll, ταρτάρ αβοκάντο, βινεγκρέτ τζίντζερ

Σαντορίνη, 100% Ασύρτικο, Αμπελώνες Βασάλτης, Σαντορίνη, 2015
Pancake κολοκύθι, jamon Iberico, ντοματίνια κονφί, γιαούρτι ταντούρι

Ρομπόλα Κεφαλληνίας, «Cellar Selection», Οινοποιείο Gentilini, Κεφαλονιά, 2015
Ριζότο primavera, γιουβαρελάκι θαλασσινών, ξύσμα λεμονιού, παντζάρι, σαφράν

Μαυροδάφνη, «Eclipse», Οινοποιείο Gentilini, Κεφαλονιά, 2013
Μοσχαράκι short-rib (χωρίς κόκκαλο), βαλσάμικο, κανελόνι μανιταριών, πιπεριά Φλωρίνης, ψητή κολοκύθα Short-rib beef

 

Vinsanto, Σαντορίνη
Kρέμα τιραμισού και σοκολάτας, σπασμένη σφολιάτα, flakes gianduja, παγωτό καραμέλα

 

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου

40 ευρώ το άτομο
20:00 – 24:00
Κρατήσεις: 210 6815774 – [email protected]


CHEFI The Restaurant
Περικλέους 31, 152 32 Χαλάνδρι

Τηλ.: 210 6815774
www.chefi.gr