Το TOP-5 της εβδομάδας. Από τον Γιάννη Σαββόπουλο

Facebook Twitter
1

1. “Ένας χριστιανός βουλευτής που επιθυμεί να εκκλησιαστεί δεν μπορεί να το κάνει. Η δημοκρατία παραβιάζεται ασύστολα. Και ευθύνη γι' αυτό έχει το προεδρείο της Βουλής, ευθύνη έχει ο κ. Μεϊμαράκης προσωπικά”

 

Ο Πάνος Καμμένος κεραυνοβολεί τον Πρόεδρο της Βουλής επειδή η συνεδρίαση του πολυνομοσχεδίου προγραμματίστηκε να γίνει στις 10 το πρωί της Κυριακής των Βαΐων.

Τρέμω στην ιδέα τι μπορεί να έλεγε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αν η συνεδρίαση συνέπιπτε με ραντεβού στον κομμωτή του.

2. “Μια τούφα από τα μαλλιά του αυτοκράτορα της Αυστρο-Ουγγαρίας, Φραγκίσκου Ιωσήφ δημοπρατήθηκε στη Βιέννη και πουλήθηκε 20 φορές πάνω από την προβλεπόμενη τιμή, στα 13.720 ευρώ.”

Αυτές είναι σοβαρές ειδήσεις από το διεθνές ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ. Οφείλω να σημειώσω - επειδή το έμαθα και πιστεύω ενδιαφέρει τον κόσμο - ότι μια τούφα από τα μαλλιά του Justin Bieber έπιασε τα 27.000 ευρώ υπερσκελίζοντας την αξία τούφας από τα μαλλιά του Ναπολέοντα που έφτασε με το ζόρι τα 10.000 ευρώ.

Όπως καταλαβαίνετε οι μεγάλες προσωπικότητες διαθέτουν πανάκριβες τρίχες. Αυτά για όσους κακοήθεις ψέγουν τον Πάνο Καμμένο που περιποιείται με θρησκευτική ευλάβεια την κόμη του.

3.“Κάποιοι ήθελαν να είμαι στην φυλακή, αλλά οι δικαστές έκριναν μη επαρκή τα στοιχεία και με άφησαν ελεύθερο”

δήλωσε ο κύριος Νίκος Φωτόπουλος και πλήρωσε εγγύηση 60.000 ευρώ για την ελευθερία του καθώς οι δικαστές τους οποίους επικαλείται έκριναν σκόπιμο να του απαγόρευσαν μέχρι και την έξοδο από την χώρα.  

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ κατηγορείται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος καθώς το σωματείο που ηγείται εισέπραττε δάνεια και διάφορες χορηγίες από την ΔΕΗ για σκοπούς που ποτέ δεν εκπληρώθηκαν.  

Τελικά για ορισμένους στην Ελλάδα της κρίσης “λεφτά υπήρχαν”.

4. “Ἀγνοοῦν τό ἠθικό παραλήρημα τῆς ἀρχαίας θρησκείας πού παρουσίαζε τόν ὑπέρτατο θεό Δία ὡς αἴσχιστο κακοῦργο παιδεραστή πού μεταμορφώνεται σέ ἀετό γιά νά ἁρπάξη τόν νεανία Γανυμήδη καί νά ἀσελγήση μαζί του;”

Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ θέτει ακανθώδη ζητήματα στην Χρυσή Αυγή με δημόσια επιστολή του.

Η απορία μου είναι πόσοι από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που γνωρίζουν σχετικά ικανοποιητικά γραφή θα αναρωτηθούν τι στο διάολο είναι αυτά τα σύμβολα πάνω από κάθε λέξη.  

5.”21η Δεκεμβρίου 2012. Γυμνό βουνό της Αττικής. Η ομάδα με τα μαύρα συνεχίζει αθόρυβη την ταχεία πορεία. Μαύρη στολή, παντού μαύρο χρώμα και οι σκιές αόρατες μέσα στο σκότος της νύχτας. Στοίχημα ένα, να αναρριχηθούμε ψηλά μέχρι το λυκαυγές. Πορεία ευθεία χωρίς παρακάμψεις, πάνω από κάθε εμπόδιο, πάνω από κάθε αντιξοότητα.”

 

Απόσπασμα από το ημερολόγιο του Ηλία Κασιδιάρη στο οποίο ανακαλύπτουμε συγκλονιστικές περιγραφές. Βέβαια η μόνη αντιξοότητα που μπορεί να αντιμετωπίσεις σεργιανίζοντας τα βουνά της Αττικής είναι η αμηχανία όταν θα πέσεις πάνω σε ζευγαράκι στις ιδιαίτερες στιγμές του ή σε μπανιστιρτζή εν ώρα εργασιας. Ωστόσο για να το λέει ο συγκεκριμένος κάτι παραπάνω θα γνωρίζει.

Σημαντική Λεπτομέρεια: ο Ηλίας Κασιδιαρης πήγε στο βουνό αχάραγα για να χαιρετήσει(sic) το θερινό ηλιοστάσιο.

------------------

ΜΠΟΝΟΥΣ

Στο μανίκι του Παύλου Χαϊκάλη μπορεί να κρυφτεί ένα χόμπιτ. Άνετα.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια