Νέα Σμύρνη: Αναστάτωση σε κηδεία - 20χρονος εισέβαλε και άρχισε να χορεύει

Νέα Σμύρνη: Αναστάτωση σε κηδεία - 20χρονος εισέβαλε και χόρευε Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ένας νεαρός έφερε αναστάτωση σε κηδεία που τελέστηκε στη Νέα Σμύρνη.

Ο γιος της θανούσης κατήγγειλε πως τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2024 κατά την εξόδιο ακολουθά, εισέβαλε στο Κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης  20χρονος άνδρας και άρχισε να φωνάζει.

Ο νεαρός δεν σταμάτησε εκεί. Έφτασε σε πού κοντινή απόσταση από το φέρετρο για να ξεκινήσει να τραγουδάει και να χορεύει μπροστά στους έκπληκτους συγγενείς της γυναίκας, σύμφωνα με το ekklisiaonline.

Η αναστάτωση κλιμακώθηκε όταν πλησίασε προς τους ιερείς που τελούσαν την ακολουθία και άρχισε να τους τραβάει τα γένια. Το συμβάν έληξε με επέμβαση από τους εργαζόμενους του γραφείου τελετών.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Ελλάδα / Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι ο γιος τους έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κάνουν λόγο και για προηγούμενες απειλές κατά της ζωής του και της συζύγου του
LIFO NEWSROOM