Πανηγυρίζει ο Άσαντ για την Παλμύρα: Πρόκειται για σημαντικό άθλο

Πανηγυρίζει ο Άσαντ για την Παλμύρα: Πρόκειται για σημαντικό άθλο Facebook Twitter
0

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ χαιρέτισε σήμερα ως "σημαντικό άθλο" την ανακατάληψη από το στρατό της αρχαίας πόλης της Παλμύρας από τα χέρια του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με πηγές του συριακού κρατικού πρακτορείου ειδήσεων SANA.

Μιλώντας ενώπιον Γάλλων βουλευτών που πραγματοποιούν επίσκεψη στη Δαμασκό, Ο πρόεδρος Άσαντ δήλωσε πως "η απελευθέρωση της ιστορικής πόλης της Παλμύρας είναι σημαντικός άθλος", προσθέτοντας πως πρόκειται για "νέα απόδειξη της αποτελεσματικότητας του συριακού στρατού και των συμμάχων του στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, σε σύγκριση με την έλλειψη σοβαρότητας της συμμαχίας της οποίας ηγούνται οι ΗΠΑ" κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του καθεστωτικού συριακού στρατού έχει ανακτηθεί πλέον όλη η περιοχή της Παλμύρας την οποία οι τζιχαντιστές εγκατέλειψαν μετά από σκληρές μάχες, υποχωρώντας προς τη Ράκα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM