Tερμα οι αηδιες!

Tερμα οι αηδιες! Facebook Twitter
0
Tερμα οι αηδιες! Facebook Twitter

«Φίλα τον βάτραχο! Φίλα το ξωτικό! Φίλα τον κακό μαγο!...
Η πριγκίπισσα μονολογούσε απηυδησμένη,καθως αποσυροταν στο καμαρίνι της.
Βουρτσισε τα δόντια της με μανία,
φτύνοντας και μουρμουρίζοντας κάτι γαλλικές βρισιές
με τη σαπουνάδα στο στόμα.

«Τέλος οι αηδίες!...τον πρίγκηπά μου μεσα! Λούστε τον με σοκολάτα, λικέρ βύσσινο και πραλινα συρρικνωστε τον και κρυφτε τον σ ένα σοκολατάκι. Θα ξεκινησω να ψαχνω από τωρα. Αλλάξτε το σενάριο ή παραιτουμαι!
Ειπα: ΤΕ-ΛΟΣ-ΟΙ-ΑΗ-ΔΙ-ΕΣ!»

Έβγαλε τα φρου-φρου της, χαλάρωσε όλα τα κορδόνια που τύλιγαν το σώμα της και κατέρρευσε στον καναπέ με έναν αναστεναγμό ανακούφισης. Πήρε στα χέρια της την κοκκινη βελούδινη οκταγωνη κασετίνα. Περιμετρικά ένα χρυσαφένιο συρίτι γυάλιζε στο χαμηλό φως. Βολεψε τα μαξιλάρια στην πλατη της με το ένα χέρι, άπλωσε τα πόδια της στην πλατη του καναπέ και με το άλλο χερι κρατησε την κασετινα με τις πραλίνες πανω στο στηθος της.


Άνοιξε το καπάκι.
Η επιγραφη στο εσωτερικο άστραφτε με καλλιγραφικά γράμματα στο κόκκινο φόντο «Ζηστε μαζι μας ένα ταξιδι αγάπης οπου η σοκολατα είναι ο απολυτος πρωταγωνιστης»

Τα σοκολατίνια πολυτελείας, περιμεναν παραταγμενα στις χρυσαφενιες εσοχες. Σοκολάτα γάλακτος, λαχταριστή γέμιση κρέμας κακάο, κομμάτια τραγανού μπισκότου, σεράνο, μους φράουλας, νουγκατίνι, μπίτερ, μάρτζιπαν... μμμ...

«Έλα λοιπον, αγαπημενε. Πού μου κρύβεσαι ?...»

Η πριγκίπισσα ανέσυρε ένα ολοστρόγγυλο σοκολατάκι τυλιγμένο σε μωβ μεταλλιζε χαρτί, το ξετυλιξε προσεχτικά και το βύθισε αργά στο στομα της...


Οι κάλυκες της γλώσσας της σφύριξαν τα καλά νέα στον εγκέφαλο κι εκείνος το διέδωσε παντου, σε κάθε κύτταρο του σώματός της. Και όταν τα δόντια της έσπασαν το σοκολατάκι στα δύο, το βερμούτ πλημμυρισε τον ουρανισκο της , ξεχείλισε απ τα μισανοιχτα χείλη της και η πριγκήπισσα σκουπισε προχειρα την ακρη τους με το πισω μερος της παλαμης της, διχως ν ανασηκωθεί, δίχως ν ανοιξει τα μάτια της.


Σλουρπ... Σχεδόν της έτρεχαν τα σάλια. Σχεδον ένιωθε και τα χέρια του να χαϊδευουν τους ώμους της...
Eικονική πραγματικοτητα
ή πραγματική εικονικότητα?


Άφησέ το άτιτλο.


Όμως... ναι... μμμ...συνεχισε... μη σταματάς...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ