Η πλούσια γκάμα της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων θα απογειώσει το πασχαλινό σας τραπέζι μετά την μακρόχρονη περίοδο νηστείας προσθέτοντας την τελική νότα γευστικής ολοκλήρωσης. Ολοκληρωμένη, προσφέρει οινικές γεύσεις που θα ταιριάξουν υπέροχα με κάθε πασχαλινό πιάτο.
Με το κόκκινο κρασί σε περίοπτη θέση λόγω των ημερών, οι προτάσεις της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων θα σας εκπλήξουν, με φρουτώδεις, αρωματικές εκρήξεις, κρασιά παλαίωσης και βραβευμένες γεύσεις που συναρπάζουν!
Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, με το λαμπερό ρουμπινί βαθυκόκκινο χρώμα και τις βιολετιές ανταύγειες του, το πλούσιο άρωμα του, και απαλή γεμάτη γεύση, καθώς και τα κόκκινα κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη ο φρέσκος και φρουτώδης ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ Ερυθρός με το ζωντανό κόκκινο χρώμα και το IANOS Syrah οκτάχρονης παλαίωσης με την πανδαισία μπαχαρικών και βανίλιας συνωμοτούν, ολοκληρώνουν γευστικά το κυρίως πιάτο του Πασχαλινού τραπεζιού, αρνάκι και κατσικάκι στη σούβλα (ή στο φούρνο). Εναλλακτική πρόταση συνοδείας, το προσιτό ερυθρό ΑΛΛΟΤΙΝΟ (Αγιωργίτικο), στην πρακτική του φιάλη, ταιριάζει ιδανικά με το κυρίως πιάτο του Πασχαλινού τραπεζιού.
Τα λευκά κρασιά, με την διακριτική και δροσιστική γεύση τους θα αναδείξουν τα όλα τα ορεκτικά πιάτα, τους μεζέδες και τις λοιπές πασχαλινές λιχουδιές. Ο ΛΕΥΚΟΣ ΚΥΚΝΟΣ της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, με το ανοιχτόχρωμο λαμπερό χρώμα και το λεπτό, έντονο ποικιλιακό του άρωμα, ζωηρό και φρουτώδες στη γεύση θα τονίσει τις έντονες γεύσεις που κυριαρχούν στο πασχαλινό τραπέζι. Για τις ψητές γαρδούμπες ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ Λευκός του Άγγελου Ρούβαλη δίνει τον καλύτερό του εαυτό, με το καθαρό του χρώμα και τις ευχάριστες φρουτώδεις νότες του, σκορπίζει την άνοιξη στο τραπέζι σας. Δροσιστικό, αρωματικό κρασί κατάλληλο για μεζέδες για ένα καλό ξεκίνημα ενός γεύματος, θα αναδείξει την ιδιαίτερη γευστική αξία κάθε πιάτου.
Τα κρασιά της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, λευκά και κόκκινα θα δέσουν αρμόνικα με όλες τις Πασχαλινές λιχουδιές καθώς και θα εντυπωσιάσουν τους ουρανίσκους της παρέας προσφέροντας την απόλυτη απόλαυση στο πασχαλινό σας τραπέζι!
σχόλια