Ρώσοι χρυσοί ολυμπιονίκες είχαν πάρει αναβολικά στους Ολυμπιακούς του Σότσι

Ρώσοι χρυσοί ολυμπιονίκες είχαν πάρει αναβολικά στους Ολυμπιακούς του Σότσι Facebook Twitter
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ποζάρει με τους Ρώσους Ολυμπιονίκες κατά τη διάρκεια των εορτασμών της ρωσικής αποστολής για τα μετάλια που πήραν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, στις 24 Φεβρουαρίου 2014.
0

Ο πρώην επικεφαλής του ρωσικού εργαστηρίου ελέγχου για ναρκωτικά Grigory Rodchenkov είπε στον μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος Vitaly Stepanov πως τουλάχιστον τέσσερις από τους χρυσούς ολυμπιονίκες της Ρωσίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 είχαν πάρα αναβολικά στεροειδή.

Την πληροφορία μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο σχετική συνέντευξη που δόθηκε στο CBS News και θα βγει στον αέρα την Κυριακή. Ο Stepanov, που παλιότερα δούλευε για την υπηρεσία αντιντόπινγκ της Ρωσίας και τώρα ζεις στις ΗΠΑ, δήλωσε στην εκπομπή "60 Minutes" του CBS, πως ο Rodchenkov είχε αποδείξεις πως οι απαγορευμένες ουσίες είχαν χρησιμοποιηθεί στους Αγώνες στο Σότσι της Ρωσίας. 

Η WADA (World Anti-Doping Agency) όταν ενημερώθηκε πως στην εκπομπή θα περιέχεται υλικό σχετικά με "περαιτέρω κατηγορίες για ντόπινγκ" αρκέστηκε να απαντήσει λέγοντας μόνο πως "θα δει το πρόγραμμα με μεγάλο ενδιαφέρον" και πως δεν σκοπεύει να σχολιάσει τίποτα μέχρι να δει ολόκληρη την εκπομπή. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM