Ο χαμός της πολυαγαπημένης του γυναίκας είναι η αιτία που ο Πιέτρο Παλαντίνι βρίσκεται σε μια κατάσταση... ήρεμου χάους. Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πάει τη δεκάχρονη κόρη του Κλαούντια στο σχολείο και από τότε η ζωή του θα πάρει μια άλλη τροπή. Θα αρχίσει να περνάει τις μέρες του στο παγκάκι έξω από το σχολείο της κόρης του, σε μια προσπάθεια να είναι συνέχεια κοντά της. Ο κόσμος της Κλαούντια είναι αυτός που θα τον βγάλει από το προσωπικό του χάος.
Ένας μοναχικός πατέρας δέχεται επίσκεψη από τα ανήλικα παιδιά του στις ΗΠΑ, δυο αδελφές επισκέπτονται τη μητέρα τους στο Δουβλίνοο, δυο δίδυμα αδέρφια επισκέπτονται το διαμέρισμα των γονιών τους στο Παρίσι.
Η Άννα (Έλλη Τρίγγου), μια ανερχόμενη συγγραφέας που παλεύει να ολοκληρώσει το πρώτο της βιβλίο, συναντά τον Μιχάλη (Γιάννη Ποιμενίδη), έναν ιδεαλιστή δικηγόρο που ξέρει να χειρίζεται καλά τις λέξεις. Μία τυχαία συνάντηση στο βιβλιοπωλείο της οικογένειάς της θα ανατρέψει τελείως τις ζωές τους.
Όταν η διακεκριμένη ψυχίατρος Λίλιαν Στάινερ μαθαίνει για τον θάνατο ενός από τους ασθενείς της, αναστατώνεται βαθιά. Πιστεύοντας ότι πρόκειται για δολοφονία, αποφασίζει να ερευνήσει.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0