Οργάνωση υπέρ του Brexit κάνει καμπάνια με τον Δαλάι Λάμα

Οργάνωση υπέρ του Brexit κάνει καμπάνια με τον Δαλάι Λάμα Facebook Twitter
0

Οργάνωση υπέρ του Brexit κάνει καμπάνια με τον Δαλάι Λάμα Facebook Twitter

 

"Ακόμη και ο Δαλάι Λάμα είναι υπέρ μιας ισορροπημένης θέσης σχετικά με τη μετανάστευση". Aυτό είναι το μότο της εκστρατείας «Leave.eu» υπέρ του Brexit που αποφάσισε, αμέσως μάλιστα, να χρησιμοποιήσει τόσο την εικόνα, όσο και τις δηλώσεις του Δαλάι Λάμα, μόλις πριν από δύο ημέρες σε συνέντευξη του στην γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine». Ο θιβετιανός εξόριστος πνευματικός ηγέτης είχε δηλώσει στην εφημερίδα ότι "ο στόχος θα πρέπει να είναι όλοι οι μετανάστες να επιστρέψουν και να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση των χωρών τους...Δεν υπάρχει χώρος για όλους ." Αυτή η φράση υπάρχει κάτω από την χαμογελαστή αφίσα του Δαλάι Λάμα εν όψει του δημοψηφίσματος στη Βρετανία, στις 23 Ιουνίου.

 

 

Ο Τenzin Tahkla, εκπρόσωπος του ηγέτη του Θιβέτ, απάντησε λέγοντας ότι ο Δαλάι Λάμα δεν έδωσε άδεια για να χρησιμοποιηθεί η εικόνα του στην εκστρατεία ενώ ο Thubten Sandum, πρώην εκπρόσωπος του Δαλάι Λάμα για τη Βόρεια Ευρώπη, είπε από την πλευρά του στην εφημερίδα «The Guardian» ότι ο Δαλάι Λάμα θα υποστηρίξει την παραμονή της Βρετανίας στην Ε.Ε.. "Στο παρελθόν εξήρε το ρόλο της ΕΕ για την ικανότητά της να ενώσει τους λαούς της Ευρώπης . Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των χωρών σε έναν όλο και πιο συνδεδεμένο κόσμο," τόνισε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM