Το συγκινητικό μήνυμα του συζύγου της Τζο Κοξ κατά του μίσους

Το συγκινητικό μήνυμα του συζύγου της Τζο Κοξ κατά του μίσους Facebook Twitter
0

Η 41χρονη Βρετανή βουλευτής και μητέρα δύο μικρών παιδιών Τζο Κοξ που δέχτηκε επίθεση ενώ ετοιμαζόταν να μιλήσει σε ψηφοφόρους της στην περιφέρειά της, υπέκυψε τελικά στα τραύματά της και ο σύζυγός της έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα κατά του μίσους.

Ο πρώην σύμβουλος του Γκόρντον Μπράουν και πρώην διευθυντής της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Save the Children» Brendan Cox έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή μας. Πιο δύσκολου, πιο επώδυνου, λιγότερο χαρούμενου και με λιγότερη αγάπη. Εγώ, οι φίλοι και η οικογένεια θα εργαστούμε κάθε στιγμή της ζωής μας για να γαλουχήσουμε τα παιδιά μας με αγάπη, αλλά και για να παλέψουμε ενάντια στο μίσος που σκότωσε την Τζο.

Η Τζο πίστευε σε έναν καλύτερο κόσμο και πάλευε γι 'αυτόν κάθε μέρα της ζωής της με μια ενέργεια και μια ζέση για ζωή που θα εξαντλούσε τους περισσότερους ανθρώπους.

Εκείνη θα ήθελε τώρα να γίνουν δύο πράγματα πάνω απ 'όλα, το ένα να δώσουμε στα παιδιά μας όλη την αγάπη που τους αξίζει και δεύτερον, να ενωθούμε όλοι στη μάχη κατά του μίσους που την σκότωσε. Το μίσος δεν έχει δόγμα, φυλή ή θρησκεία, είναι δηλητηριώδες.

Η Τζο δεν θα είχε μετανιώσει για τίποτα στη ζωή της, έζησε την κάθε της μέρα στο έπακρο».

Και αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter χωρίς κανένα σχόλιο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι στο Βατικανό: Πώς άλλαξε την στάση των ΗΠΑ για την Ουκρανία

Διεθνή / Συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι στο Βατικανό: Πώς άλλαξε την στάση των ΗΠΑ για την Ουκρανία

Ο Ζελένσκι χαρακτήρισε τη συνάντηση «δυνητικά ιστορική», αν οδηγήσει στην πολυπόθητη ειρήνη, ενώ εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου την περιέγραψε ως «πολύ εποικοδομητική»
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Για διαφθορά ή για το Kanal Istanbul οι δεκάδες συλλήψεις με διαταγή Ερντογάν;

Διεθνή / Τουρκία: Για το Kanal Istanbul και όχι για διαφθορά οι δεκάδες συλλήψεις με διαταγή Ερντογάν

Η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για 53 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 47, στο πλαίσιο έρευνας που αφορά τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ