Jennifer Lopez, Pink, Britney Spears κι άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες τραγουδούν για τα θύματα του Ορλάντο

Jennifer Lopez, Pink, Britney Spears κι άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες τραγουδούν για τα θύματα του Ορλάντο Facebook Twitter
0

Για το τραγούδι - φόρο τιμής στα θύματα της δολοφονικής επίθεσης σε γκέι μπαρ του Ορλάντο μαζεύτηκε όλη η αφρόκρεμα της μουσική βιομηχανίας, προκειμένου να τιμήσουν τους 49 ανθρώπους που κατέληξαν νεκροί από τα πυρά του ομοφοβικού δράστη.

Το "Hands" κυκλοφόρησε από την Interscope Records με την υποστήριξη της μη κυβερνητική οργάνωση GLAAD της LGBT κοινότητας. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι Mary J Blige, Jason Derulo, Britney Spears, Selena Gomez, Halsey, Imagine Dragons, Jennifer Lopez, Kacey Musgraves, P!nk, Prince Royce, Gwen Stefani, Meghan Trainor και πολλοί άλλοι.

Οι Lin-Manuel Miranda και Jennifer Lopez λέγεται δε πως ετοιμάζουν άλλο ένα τραγούδι με αφορμή την συγκεκριμένη τραγωδία με τίτλο "Love Make the World Go Round". 

"Το τραγούδι μιλά για το μίσος όταν είναι ο καθοδηγητής" λέει η CEO της GLAAD, Sarah Kate Ellis, μιλώντας στο Billboard. "Αυτό είναι σημαντικό επειδή πρέπει να μπορούμε να αναγνωρίζουμε τι είναι εκείνο που οδηγεί σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις ώστε να τις σταματάμε. Το να χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες το βήμα τους για να επιταχύνουν την αποδοχή είναι πολύ σπουδαίο" προσθέτει.

Το τραγούδι "Hands" είναι διαθέσιμο στο iTunes και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα πάνε στο Equality Florida Victims Fund και άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM