Το ολοκαίνουργιο κτίριο ενός πανεπιστημίου στην Κίνα θυμίζει, για κάποιο λόγο, γιγαντιαία τουαλέτα

Το ολοκαίνουργιο κτίριο ενός πανεπιστημίου στην Κίνα θυμίζει, για κάποιο λόγο, γιγαντιαία τουαλέτα Facebook Twitter
1

Το συγκρότημα του πανεπιστημίου «Διατήρησης Υδάτινων Πόρων και Ηλεκτρικής Ενέργειας» στην πόλη Heinan της Κίνα απέκτησε πρόσφατα ένα ολοκαίνουργιο κτίριο.

Φαίνεται όμως ότι οι αρχιτέκτονες που το σχεδίασαν έλαβαν σοβαρά υπόψη το αντικείμενο των μαθημάτων που διδάσκονται εκεί και φρόντισαν το κτίριο να μοιάζει με τεράστια τουαλέτα. Ή αυτό, ή έχουν φοβερό χιούμορ.

Το συγκεκριμένο κτίριο έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά περίεργων κτιρίων που έχουν ξεφυτρώσει σε διάφορα σημεία της Κίνας τα τελευταία χρόνια, αναγκάζοντας την κυβέρνηση της χώρας (σ.σ. σύμφωνα με το Shanghaiist) να απαγορέψει την ανέγερσής τους και να πιέσει τους κατασκευαστές να δημιουργήσουν κτίρια που είναι «λειτουργικά, οικονομικά, φιλικά προς το περιβάλλον και ευχάριστα στην όψη».

Το ολοκαίνουργιο κτίριο ενός πανεπιστημίου στην Κίνα θυμίζει, για κάποιο λόγο, γιγαντιαία τουαλέτα Facebook Twitter

Συγχαρητήρια λοιπόν στον αρχιτέκτονα του συγκεκριμένου κτιρίου που αποφάσισε να πάει κόντρα στο ρεύμα και να αψηφήσει την κινεζική κυβέρνηση.

«Από άποψη φενγκ - σούι, ο σχεδιασμός του κτιρίου είναι ιδιαίτερα ευοίωνος. Ας του δώσουμε λίγο χρόνο» ήταν το σχόλιο ενός αναγνώστη στην ιστοσελίδα Shanghaiist, με έναν δεύτερο σχολιαστή να δηλώνει κατηγορηματικά: «Ναι, πρόκειται σίγουρα για τουαλέτα».

Με στοιχεία από το Mashable

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Καπουτζίδης: Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Εγώ νόμιζα ότι είμαστε μόνο εγώ και ο Φώτης

It's Viral / Γιώργος Καπουτζίδης: Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Εγώ νόμιζα ότι είμαστε μόνο εγώ και ο Φώτης

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος άφησε το σχόλιό του για τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου στην Ελλάδα, που δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια