Ένα μικρό παιδί παίρνει συνέντευξη από την Κιμ Καρντάσιαν και τη ρωτά αυτό που πολλοί αναρωτιούνται

Ένα μικρό παιδί παίρνει συνέντευξη από την Κιμ Καρντάσιαν και τη ρωτά αυτό που πολλοί αναρωτιούνται Facebook Twitter
0

Παρά τις αμέτρητες φωτογραφίσεις, τις συνεντεύξεις σε περιοδικά, το πολύ διάσημο τηλεοπτικό ριάλιτι σόου και τις αναρίθμητες αναφορές σε όλο το ίντερνετ για το "φαινόμενο" Kim Kardashian, φαίνεται πως υπάρχουν ακόμη κάποιοι δεν την ξέρουν κι έχουν και το "θράσος" να την ρωτούν για ποιο λόγο είναι διάσημη. Και για πρώτη φορά ευθέως.

Ο λόγος για ένα μικρό παιδί, που του δόθηκε η αποστολή να πάρει συνέντευξη στην γνωστή σταρ και μεταξύ άλλων τη ρώτησε γιατί ακριβώς είναι διάσημη. Και η Kim δεν κατάφερε να σκεφτεί καμία απάντηση. Ή μάλλον αποφάσισε να συνεχίσει το αιώνιο αστειάκι γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα.

Παρόλο που η Kim δεν είπε και πολλά στον μικρό εκτός από το ότι της αρέσουν τα περιοδικά που την έχουν μέσα, η μητέρα του παιδιού πήρε την πρωτοβουλία να απαντήσει εκείνη την ερώτηση του γιου της, λέγοντας πως η Kim Kardashian είναι διάσημη επειδή "έχει μεγάλα οπίσθια" 

Αυτές είναι μερικές από τις πιο ερωτήσεις που της απηύθυνε ο μικρός που ονομάζεται Sid και τις οποίες δημοσίευσε η ίδια η Kim στο Snapchat:

Ερώτηση 1

Sid: "Γιατί είσαι στα περιοδικά;"

Kim: "Δεν ξέρω, επειδή μου αρέσουν τα περιοδικά".

Ερώτηση 2

Sid: "Είσαι διάσημη;"

Kim: "Χμ, δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο"

Ερώτηση 3

Sid: "Πως είσαι διάσημη;"

Kim: "Αυτό είναι ένα πολύ καλό ερώτημα".

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ